Facebook

Beoordelingen van India Palace Haarlem

Recente recensies van India Palace Haarlem

5 sterren na 276 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd superlekker!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed, elke keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de bezorging punctueel en heel vriendelijk. Het eten was weer over heerlijk. Hartelijk dank! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet Marian.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker, snel bezorgt, en voor herhaling vatbaar.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel Rogier ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Top bezorging

Reactie van India Palace:Dank je wel Steve ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel Laura ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Reactie van India Palace:Dank je wel Wim ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat er nu 3 samosaโ€™s erbij zitten in plaats van 2:)

Reactie van India Palace:Dank je wel Mitchel78 ๐Ÿ˜ƒ Samosaโ€™s zijn inderdaad van 2 naar 3 stuks gegaan ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Thanks once again Adrian ๐Ÿ˜

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel xxx ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel !

Reactie van India Palace:Dank je wel Alex ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Wel zouden wij het erg fijn vinden als de orders met iets minder plastic geleverd kunnen worden.

Reactie van India Palace:Hoi Mark, dank je wel voor de review ๐Ÿ˜ƒ We proberen het eten zo te verpakken dat het eten zo lang mogelijk warm blijft. U kunt de volgende keer bij de opmerking een berichtje zetten โ€œminder plastic verpakkingโ€ dan zorgen wij daarvoor ๐Ÿ‘๐Ÿฝ Tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke smaak explosies, echt n aanrader..en snelle vriendelijke service!

Reactie van India Palace:Dank je wel San ๐Ÿ˜ voor uw review.. graag tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always good!!

Reactie van India Palace:Thank you Jorge ๐Ÿ˜ very appreciated, till next time ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Thanks again Adrian ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love it! Zo lekker weer!

Reactie van India Palace:Dank je wel Nicky ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk! Nog lekker warm als het wordt bezorgd. Zeker weer voor herhaling vatbaar.

Reactie van India Palace:Dank je wel Annette ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten. prettige service, alleen de naan was minder

Reactie van India Palace:Dank je wel Erwin ๐Ÿ™‚ het beste kunt u meteen naar het restaurant bellen dan lossen we het meteen op! Tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Thanks Adrian ๐Ÿ˜

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed gekruid en een vriendelijke bezorging.

Reactie van India Palace:Dank je wel MLD ๐Ÿ˜„ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!!

Reactie van India Palace:Dank je wel Martijn ๐Ÿ˜„ tot ziens weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel Fernando ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en smakelijk, warm en meer dan genoeg.

Reactie van India Palace:Dank je wel Jansen ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Personeel is altijd vriendelijk! ook heb ik nog altijd eerlijk gegeten.

Reactie van India Palace:Dank je wel Denise ๐Ÿ˜ƒ tot ziens weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden en stipt op tijd!

Reactie van India Palace:Dank je wel Jam ๐Ÿ˜ƒ graag tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk! We bestellen hier heel graag. Nieuwe chili paneer lekker maar niet onze lievelings, maar we vinden het wel heel leuk om weer iets nieuws te proberen.

Reactie van India Palace:Dank je wel Caitlin ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Thanks again Adrian ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte prima!! Had rijst besteld zonder in de gaten te hebben dat er bij elk gerecht al rijst zat. Dus veel te veel rijst daar had wel even kontakt over worden opgenomen.

Reactie van India Palace:Hoi Jacqueline, dank je voor de review ๐Ÿ™‚ op onze site staat duidelijk aangegeven dat er bij de hoofdgerechten rijst is inbegrepen. Het komt vaak voor dat klanten extra rijst bestellen omdat ze het met meerdere mensen eten of dat ze grotere eters zijn. Tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, top kwaliteit.

Reactie van India Palace:Hoi Jacqueline, dank je wel ๐Ÿ˜ tot de volgende x weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, dank ๐Ÿ™

Reactie van India Palace:Hartelijk dank Hans ๐Ÿ™‚ tot ziens ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en keurig op tijd

Reactie van India Palace:Dank je wel Michelle ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel Tatijana ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging, goede service

Reactie van India Palace:Dank je wel Denise ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Thank You Adrian ๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

Reactie van India Palace:Dank je wel Jurgen ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Bedankt

Reactie van India Palace:Dank je wel Lise ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel Hans ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Hoi Thea, zou u kunnen toelichten wat er mis was met het eten? Ik zie dat dit een bestelling is van 4 dagen geleden. U heeft ook geen contact opgenomen met het restaurant. We horen graag van u. Groet team India Palace

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Thanks Adrian ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten authentieke smaken. Altijd dezelfde kwaliteit zoals het hoort. Voor ons de lekkerste van Haarlem.

Reactie van India Palace:Dank je wel de Vos ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste curryโ€™s vind je hier! Echt heerlijk, kan niets tegenop!

Reactie van India Palace:Dank je wel Esther ๐Ÿ˜ƒ Hopelijk zien we je snel weer in het restaurant ๐Ÿฅ˜

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en altijd heel vriendelijk bezorgd. Dank u wel. Met vriendelijke groet, Marian.

Reactie van India Palace:Dank je wel Marian ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je Fernando ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿš—๐Ÿ’จ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had me verheugd op deze maaltijd, maar het viel erg tegen. Kreeg het idee dat het de snackbar is onder de Indiase restaurants. Vooral het ketchupachtige sausje, hetzelfde voor meerdere gerechten, leek me helemaal niet op z'n plaats. Jammer; jaren gelden heb ik er wel lekker gegeten.

Reactie van India Palace:Hoi Will Verhoef, ik zie dat u alleen voorgerechten heeft besteld, bij de samosa en fish pakora (gefrituurde voorgerechten) zitten inderdaad hetzelfde sausjes (mint en tamarinde saus) Misschien had u in het restaurant een iets anders gegeten?

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel Maria ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker Indiaas eten, goed verpakt. Goed gebracht.

Reactie van India Palace:Dank je wel Viktor ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Komen hier al jaren. Altijd goed gegeten en gezellige sfeer. Blij dat we ze kunnen steunen met take away

Reactie van India Palace:Dank je wel Ko ๐Ÿ˜ zeer gewaardeerd ๐Ÿ™๐Ÿฝ Hopelijk tot snel weer in het restaurant ๐Ÿฅ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat fijn dat er in de Corona tijd toch nog heerlijk eten van India Palace thuisbezorgd wordt. We genieten er iedere keer weer van.

Reactie van India Palace:Hoi Lowie ๐Ÿ˜ƒ Hopelijk kunnen we je weer snel verwelkomen in het restaurant ๐Ÿฅ˜ tot snel weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!

Reactie van India Palace:Dank je wel DW ๐Ÿ˜€ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Delicious! Thank you!

Reactie van India Palace:Thank you Adrian ๐Ÿ˜ƒ till next time ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! Butter Chicken is echt รฉรฉn aanrader!

Reactie van India Palace:Dank je wel Giulia ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zouden wel honderd sterren geven! Waanzinnig lekker, heel rap bezorgd, en dat in ijzige omstandigheden. Wij zijn in elk geval weer lekker warm van binnen. Dank jullie wel!

Reactie van India Palace:Dank je wel Tijmen ๐Ÿคฉ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd goed op de hoogte gehouden van het bezorgen van onze bestelling. Bij aankomst was deze nog steeds goed warm en was heerlijk van smaak. Dus voor herhaling vatbaar

Reactie van India Palace:Dank je wel John ๐Ÿ˜€ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lieve India Palace, heel erg bedankt voor de bezorging op het adres van mijn ouders voor de verjaardag van mijn moeder. Ik was er zelf niet bij maar ze was erg blij met dit cadeau! Het bezoek wat er nog was heeft meteen mee kunnen eten! ๐Ÿ™ Mijn moeder zei dat de wijn ook heerlijk was. Ik had die niet besteld dus heel erg bedankt voor het lieve gebaar. De bezorging was ook precies op tijd. Dhanyavad.

Reactie van India Palace:Hoi Merel, hartelijk dank in het vertrouwen in ons ๐Ÿ˜ En wat een lief gebaar naar je moeder toe ๐Ÿ‘๐Ÿฝ Het was ons een genoegen ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Subliem gegeten! Razend rappe levering op zaterdag zelfs vanwege de avondklok. Binnen het uur warm en smaakvol op tafel, dank jullie wel!!

Reactie van India Palace:Dank je wel Rein ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Thanks Again ๐Ÿ˜

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was als vanouds heerlijk. Wij komen graag als het straks weer kan in het restaurant eten. Bedankt ook voor jullie flexibiliteit.

Reactie van India Palace:Dank je wel Anneke ๐Ÿ˜ hopelijk snel weer in het restaurant zelf ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verslavend lekker...

Reactie van India Palace:Dank je wel Martijn ๐Ÿคฉ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!!!

Reactie van India Palace:Dank je wel Johan ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Thanks again Adrian ๐Ÿ˜Š till next time ๐Ÿ‘‹

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen is minstens net zo lekker als eten in het restaurant zelf, alleen dan niet in alle mooie schaaltjes. Erg lekker gegeten!

Reactie van India Palace:Dank je wel Robin ๐Ÿ˜ hopelijk snel weer in het restaurant zelf ๐Ÿฅ˜ tot dan ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Fijne communicatie en accurate bezorging. Top.

Reactie van India Palace:Dank je wel Mark ๐Ÿ˜ tot snel weer ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Porties zijn voldoende, goed warm bezorgd en goed gekruid! We hebben er allemaal weer van genoten.

Reactie van India Palace:Dank je wel Martijn ๐Ÿ˜ƒ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima service

Reactie van India Palace:Dank je wel David ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, HEER-LIJK!!

Reactie van India Palace:Dank je wel Nala ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima nog goed warm.

Reactie van India Palace:Dank je wel ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed pittig en kruidig. Nummer 1 voor Indiaas eten.

Reactie van India Palace:Dank je wel Noa ๐Ÿ˜€ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd was lekker en goed van kwaliteit. Enige minpuntje: papadums die wij hadden besteld (en betaald) zaten er niet bij. Foutje, kan gebeuren. De bezorging was perfect, precies op de aangegeven tijd.

Reactie van India Palace:Hoi Winnie, wat fijn om te horen dat u heeft genoten van uw maaltijd ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿฝ Wij hebben het bedrag van de niet ontvangen papadums aan u overgemaakt. Excuses daarvoor. Tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel Anniek ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Reactie van India Palace:Dank je wel Linda ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van India Palace:Dank je wel Yvonne ๐Ÿ˜€ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed verzorgd zoals altijd ! Ik blijf smullen!

Reactie van India Palace:Dank je wel Alex ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en we werden ook nog gebeld door de keuken vanwege een voedsel intolerantie. Heel zorgvuldig.

Reactie van India Palace:Dank je wel Annelies , gezondheid voor alles ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten!!!

Reactie van India Palace:Dank je wel Sannne ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij gaan graag naar India Palace voor een curry, want het is altijd prima in orde. Maar ook bezorgd is het om van te smullen. Prima! 5 sterren!

Reactie van India Palace:Dank je wel Eric ๐Ÿ˜ hopelijk zien we u ook weer snel in het restaurant ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ Tot dan ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Thanks again Adrian ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! We bestelden en kregen snel bezorgd. Super goed,we bestellen snel weer!

Reactie van India Palace:Dank je wel Roderick ๐Ÿ˜ tot snel weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en ontzettend lekker. Dankuwel!

Reactie van India Palace:Dank je wel Tijmen ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel Jรผrgen ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel Charlotte ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Thanks again Joรฃo ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿฝ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar er ontbrak een voorgerecht en een kipgerecht was niet gaar

Reactie van India Palace:Hoi AH, dank voor de review ๐Ÿ™‚ wat vervelend om te dit te zien. Ik zie dat dit een bestelling is van 2 dagen geleden, heeft u naar het restaurant gebeld om dit door te geven, want dan konden ze het meteen voor u oplossen.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer besteld waren de portie groter. Nu zijn de bakjes kleiner, maar voor dezelfde prijs. Duurde ook bijna 1,5 uur. Smaak was wel goed.

Reactie van India Palace:Hoi Tim, dank voor de review! ๐Ÿ˜„ alleen zie ik in ons systeem dat dit de eerste keer is dat u bij ons besteld heeft, misschien eerder bij een ander restaurant?? Onze bakken zijn al van het begin hetzelfde en is ruim voldoende, we gaan dan ook voor de balans van kwaliteit en kwantiteit en niet alleen voor massa/kwantiteit. Blij om te zien dat u genoten heeft van uw maaltijd, tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd. De naan broden zijn echt superlekker. Wij hadden afgehaald en thuis eerst de papadum opgegeten maar het andere eten was allemaal nog heel warm.

Reactie van India Palace:Hoi E. De Klerk, dank je wel voor je review ๐Ÿ˜ƒ en tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er in letterlijk 14 minuten en was heerlijk :D

Reactie van India Palace:Dank je wel Suzanna ๐Ÿ˜ƒ tot snel weer ๐Ÿ‘‹

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker gegeten, dat doen we vaker.

Reactie van India Palace:Dank je wel Jeroen ๐Ÿ˜ƒ de beste wensen!!! Tot ziens in 2021!!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel Peta ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en fijn en vriendelijke service! Echt een aanrader!

Reactie van India Palace:Dank je wel Giulia ๐Ÿ˜ƒ tot ziens๐Ÿ‘‹๐Ÿผ De beste wensen voor 2021 ๐ŸŽ‰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Lekker warm en goed op smaak ondanks het koude weer buiten. Erg genoten!

Reactie van India Palace:Dank je wel ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Thank you ๐Ÿ˜ƒ till next time ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was delicious as usual. The only problem was that we ordered 3 Papardums (per stuk) (+Sausjes/Sauces) and 1 Mango Chutney. However we never received the sauces or the mango chutney.

Reactie van India Palace:Hi Paul, thx for The review!! ๐Ÿ™‚ Our apologies for the forgotten sauces and mango chutney. Iโ€™ve refunded the amount for the forgotten products. Happy New Year in advance!! ๐ŸŽ‰

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit en geweldig op tijd ondanks de drukte en het slechte weer.

Reactie van India Palace:Dank je wel Jan ๐ŸŽ… fijne feestdagen toegewenst ๐ŸŽ„

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima telefonisch op de hoogte gehouden van korte stagnatie in de levering. Een gezond 2021 toegewenst!

Reactie van India Palace:Dank je wel Koster ๐Ÿ˜ jij ook een heel goed en vooral gezond 2021 toegewenst ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel goed. Jammer dat de Raita er niet bij zat. Ook duurt het te lang tussen bestellen en bezorgen. Dit kan echt beter.

Reactie van India Palace:Hi Jaap, dank u voor de feedback! ๐Ÿ‘๐Ÿฝ excuses voor de vertraging. Gisteren kwamen teveel bestelling tegelijk binnen waardoor we vertraging opliepen. ๐Ÿ˜• Het bedrag van de raita hebben we u gestorneerd. Graag tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

True original taste of India

Reactie van India Palace:Thank you ๐Ÿ™๐Ÿฝ Till next time ๐Ÿš™๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Top maaltijd, exact op tijd bezorgd,

Reactie van India Palace:Dank je wel Karin ๐Ÿ˜ƒ, tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

Reactie van India Palace:Dank je wel Rik, tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw heel lekker !!!

Reactie van India Palace:Dank je wel Alex, graag tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nieuwe kok heeft het uitstekend gedaan en de bezorging was ook in goede handen, Amit :-) Alleen voor het bestellen van een gerecht dat niet op de kaart staat, moeten we nog wat bedenken.

Reactie van India Palace:Dank je wel Suzan, hierbij heb ik het gerecht toegevoegd ๐Ÿ˜‰ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Thanks again Joรฃo ๐Ÿ˜

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ook deze keer weer heerlijk! Mals vlees en fijne kruiden. En de bezorging was stipt op tijd!

Reactie van India Palace:Dank je wel Mark ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious food and fast delivery!

Reactie van India Palace:Thank you T Brand ๐Ÿ™๐Ÿพ, till next time ๐ŸŽ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel Aisha ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿš™๐Ÿ’จ

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader!! Heerlijk gegeten en precies volgens afspraak bezorgd, voor herhaling vatbaar!

Reactie van India Palace:Dank je wel Hester ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿš™๐Ÿ’จ

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel Koster ๐Ÿ˜ƒ tot ziens maar weer ๐Ÿš™๐Ÿ’จ

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious as always.

Reactie van India Palace:Thank you Adrian ๐Ÿ˜ƒ

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Thank you Neves ๐Ÿ˜ƒ see you soon ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker, maar de zalm was geen zalm maar witte vis

Reactie van India Palace:Dank je wel Barbara ๐Ÿ˜ƒ oeps!! Zeker de verkeerde vis ingepakt ๐Ÿ˜ฏ

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede wijn behoeft geen krans

Reactie van India Palace:Dank je wel Alex ๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ˜ƒ

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten. De maaltijden waren ook goed verpakt zodat het echt warm was gebleven. Bezorging was iets aan de late kant maar er werden keurig excuses gemaakt. Goede kwaliteit-prijs verhouding. Ik vind het een echte aanrader.

Reactie van India Palace:Dank je wel MJ ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, ondanks de weersomstandigheden en de onbekendheid met mijn adres.

Reactie van India Palace:Dank je wel voor het begrip Koster ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, zoals altijd. Aardige bezorger.

Reactie van India Palace:Dank je wel David ๐Ÿ˜ tot ziens ๐ŸŽ๐Ÿ’จ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel Mitchel ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker!

Reactie van India Palace:Dank je wel Maud ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prompt, friendly delivery, Food excellent as usual, best Indian Restaurant in Haarlem

Reactie van India Palace:Thank you Mark ๐Ÿ˜ƒ Hopefully we will see you soon in the restaurant. Till then ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Thank you Adrian ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very pleasantly surprised at the very tasty meals we ordered last night. The dishes weren't as spicy as we're used to back in the UK but the balance of spices was delicious. Also delivered with a smile. Will definitely be ordering again!

Reactie van India Palace:Thank you Nina ๐Ÿ™๐Ÿฝ See you soon ๐Ÿ˜ƒ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak, heel goed op temperatuur bij bezorging, complimenten.. Volgende keer graag wat meer saus bij de tandori, nu iets te kort voor 2 personen

Reactie van India Palace:Dank je wel van Rijn, we zullen erop letten ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐ŸŽ๐Ÿ’จ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging. Netjes een belletje als eten 5 minuutjes later komt. Zeer goede service naast kwaliteit .

Reactie van India Palace:Dank je wel Alex ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentieke smaken. Vers. Heel erg lekker. We zullen zeker weer bestellen.

Reactie van India Palace:Dank je wel Katja ๐Ÿ˜ƒ tot ziens!!!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten, geld meer dan waard. Helemaal prima.

Reactie van India Palace:Dank je wel Joop ๐Ÿ™‚ tot ziens!!!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, was heerlijk. Top kwaliteit.

Reactie van India Palace:Dank je wel Anneke ๐Ÿ˜Š tot ziens!!!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.

Reactie van India Palace:Dank je wel Denise ๐Ÿ˜ƒ tot ziens weer ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Speciaal van tevoren gebeld of er om 18.00 bezorgd kon worden. Geen probleem. Eten moest wel via website besteld en betaald. Eten kwam uieindelijk na 2 keer bellen pas na zeven uur. Niet fijn met kleine kinderen die naar bed moeten.

Reactie van India Palace:Beste Marije, excuses voor de vertraging. Helaas zijn inderdaad een aantal bestellingen vertraagd geweest door onverwachte drukte. De bestelling die u heeft geplaatst op 17:27uur, dan is het inderdaad niet mogelijk om 5 aparte gerechten te bereiden en ook nog bezorgd te zijn om 18:00uur. Uw adres is al 10 minuten van het restaurant vandaan. Blijkbaar heeft mijn collega u niet goed begrepen. Excuses voor de verwarring, hopelijk heeft u toch kunnen genieten van uw maaltijd.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superb!

Reactie van India Palace:Dank je wel Anne ๐Ÿ˜ƒ graag tot de volgende keer ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was precies op tijd. En ook lekker.

Reactie van India Palace:Dank je wel David ๐Ÿ˜ƒ Graag tot ziens!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Thank you Joรฃo ๐Ÿ˜€๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel Marcella ๐Ÿ˜„

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm lekker eten en precies op tijd. Goede en handige app om mee te bestellen, Vriendelijke bezorger.

Reactie van India Palace:Dank je wel Alex ๐Ÿ˜„ tot de volgende x ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd, eten smaakte uitstekend.

Reactie van India Palace:Dank je wel Michel ๐Ÿ˜„ tot ziens!! ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant! Snel weer bestellen...

Reactie van India Palace:Dank je wel Steve ๐Ÿ˜‰ tot snel weer, hopelijk ook weer in het restaurant ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Thank you ๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ˜„

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde erg lang: 1 uur en 25 minuten. Het eten was best lekker maar ik vond de butter chicken minder lekker dan ik gewend ben.

Reactie van India Palace:Hoi Paul, excuses voor de vertraging. ๐Ÿ˜• Bestellingen kwamen tegelijk en iedereen wilt zโ€™n eten rond hetzelfde tijdstip. Hierdoor raken de bezorgers overbelast en nemen ze meerdere bestellingen tegelijk mee. Heeft u het restaurant gebeld om dit door te geven? Dan kunnen ze op dat moment kijken wat er anders is aan de saus. Hopelijk heeft u toch nog genoten van uw maaltijd ๐Ÿ™‚ graag tot ziens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heel erg lekker gegeten met zijn viertjes. Bezorging op tijd. Alles prima in orde. En snel tot ziens in het restaurant!

Reactie van India Palace:Dank je wel Martijn ๐Ÿ˜„ hopelijk heel snel weer ๐Ÿ˜„

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect. Heerlijk eten en snel bezorgd !

Reactie van India Palace:Dank je wel Alex ๐Ÿ˜€ tot snel weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, snelle nette bezorging.

Reactie van India Palace:Dank je wel Pascale ๐Ÿ˜ tot ziens!!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering heeft 1h 45 geduurd. Dat is 45 minuten later dat wat er werd aangegeven op de site en 15 minuten later dat wat is er aangeven toen ik belde om te weten waar de bestelling was. Verder heb ik de Papadums niet ontvangen die ik betaald had.

Reactie van India Palace:Beste Carolien, onze excuses voor de vertraging ๐Ÿ™ . Helaas door onmacht was uw bestelling vertraagd. We hebben het bedrag van de papadum gestorneerd. Hopelijk heeft u toch nog kunnen genieten van uw maaltijd. Tot ziens!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd weer heerlijk, krijgen er nooit genoeg van!!

Reactie van India Palace:Dank je wel Kas ๐Ÿ˜ tot ziens!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Thank you Adrian ๐Ÿ˜

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd. Grote porties, super vers en goed gekruid!

Reactie van India Palace:Dank je wel S., wat fijn om te zien ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ˜ tot ziens!!!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn favoriete Indiase restaurant in Haarlem en omgeving! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het is altijd lekker en het eten is altijd op tijd!

Reactie van India Palace:Dank je wel Dunja ๐Ÿ˜

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij aten vandaag butterchicken. Rijst, saus en kip waren goed en lekker op smaak. Nan brood was ook smaakvol bereid. Bezorging op tijd en vriendelijk.

Reactie van India Palace:Dank u voor de review ๐Ÿ˜ tot ziens!! ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten

Reactie van India Palace:Dank je wel Carla ๐Ÿ˜ tot ziens!!!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

Reactie van India Palace:Dank je wel Annelize ๐Ÿ˜ƒ tot ziens!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk alleen werd mijn geduld wel op de proef gesteld. Gevraagd bestelling om 19.30 te leveren en vervolgens kwam het een uur later.

Reactie van India Palace:Beste Willy Vink, Dank voor uw review, onze oprechte excuses ๐Ÿ˜• voor de vertraging, dit is niet onze normale manier van werken. Door een fout in ons bestelsysteem kregen we geen bestellingen binnen en uiteindelijk allemaal tegelijk waardoor er vertragingen opliepen. Gelukkig heeft u toch lekker kunnen genieten van uw maaltijd ๐Ÿ˜ Graag tot ziens!!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste butter paneer die ik ooit heb gehad! Ook een uitgebreide vegetarische kaart.

Reactie van India Palace:Dank je wel Rosa, tot ziens! ๐Ÿ˜ƒ

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd.

Reactie van India Palace:Dank je wel Janneke, tot snel weer ๐Ÿ˜ƒ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Et zat geen sausje bij de poppadoms:(. En de poppadoms waren niet knapperig zoals ze horen te zijn. Het eten was aan de lauwe kant..

Reactie van India Palace:Beste Jo, dank voor uw review, wat vervelend om te horen dat uw eten bijna lauw was en de papadums niet zo knapperig. We proberen juist het eten zo warm mogelijk te bezorgen. Onze excuses. Bij de papadums zitten inderdaad geen sausjes, u kunt het bij de comments aangeven dat u dat wilt dan voegen wij het voor u toe. ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten. De bezorging duurt even, maar dan krijg je ook iets lekkers.

Reactie van India Palace:Dank je wel voor de review ๐Ÿ˜„

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Thank you Adrรญan ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader. Levering 1:15minuten wel aan de lange kant

Reactie van India Palace:Hi Noa, dank je wel voor de review! ๐Ÿ˜ excuses voor de vertraagde levering. Tot ziens!!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:๐Ÿ˜†๐Ÿ™๐Ÿฝ thank you

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en heerlijk

Reactie van India Palace:Dank je wel Rik ๐Ÿ˜ tot de volgende keer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service. Precies op de afgesproken tijd werd ons eten bezorgd. De maaltijd was van zeer goede kwaliteit, grote porties en ontzettend lekker. Een absolute aanrader.

Reactie van India Palace:Dank je wel voor de review Annemieke ๐Ÿ˜€ tot ziens !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel Maaik ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker

Reactie van India Palace:Dank je wel voor de review Kees ๐Ÿ˜€

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿฝ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lijkt elke keer wel lekkerder te worden!

Reactie van India Palace:Dank je wel Davert ๐Ÿ˜

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was precies op tijd klaaar en hele vriendelijke service!! En het eten was heerlijk :)

Reactie van India Palace:Dank je wel Dvde ๐Ÿ˜, tot de volgende x ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je voor de review Jasper ๐Ÿ˜ tot ziens!!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Thank you ๐Ÿ˜

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk en bezorging is ook altijd top. Gewoon op tijd en het personeel heel vriendelijk. Wij bestellen nooit ergens anders Indiaas eten!

Reactie van India Palace:Dank je wel Daisy ๐Ÿ˜ƒ tot gauw ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en heerlijk eten!

Reactie van India Palace:Dank je wel Davert ๐Ÿ˜ tot ziens!!!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Thank you once again Adrian ๐Ÿ˜

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk, er zat alleen geen groente bij. En het was genoeg voor twee dagen voor mij - terwijl ik maar voor 1 dag bedoeld had. Wel opgegeten hoor, de volgende dag! De bezorging was ruim op tijd en supervriendelijk.

Reactie van India Palace:Dank je wel voor de review Arthur ๐Ÿ˜

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel Zsom ๐Ÿ˜

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Thank you once again Adrian ๐Ÿ˜

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Compliment voor de kwaliteit, de snelheid en speciaal oom voor het feit dat het nog perfect warm was. Bij dat laatste gaan veel restaurants in de fout! Tip: schrijf even met stift op de verpakking welk gerecht waar in zit (of schrijf er desnoods alleen het nummer van het gerecht op). Dat kost u maar paar seconden en het is heel handig voor de klanten bij het uitpakken/opdienen.

Reactie van India Palace:Dank je wel N. Verloop ๐Ÿ˜ƒ Dank je voor de tip!!๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Thank you ๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ˜

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk as usus!!

Reactie van India Palace:Dank je wel Nala ๐Ÿ˜ƒ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, bedankt

Reactie van India Palace:Dank je wel Marga! Tot ziens ๐Ÿ˜ƒ

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, zoals altijd!

Reactie van India Palace:Dank je wel Dravod ๐Ÿ˜ tot snel weer ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend.

Reactie van India Palace:Dank je wel Henk, tot ziens ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd erg lekker, en op tijd bezorgd

Reactie van India Palace:Dank je wel Lowie ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, en de persoon die het bezorgt heeft was erg aardig. Kwam wel iets te laat maar dat maakte niet uit.

Reactie van India Palace:Dank je wel Masha ๐Ÿ˜ tot snel weer!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger is altijd vriendelijk en op tijd. Eten viel wel mee. Het is wel jammer dat het lamsvlees anders smaakt bij elke bestelling. Niet om te zeggen dat het eten niet smaakt maar het gaat erom dat ik bekend bent met รฉรฉn smaakt maar toevallig krijjg je een andere smaak bij het volgende bestelling en dat vind ik niet helemaal top. Maar zeker een leuke restuarant.

Reactie van India Palace:Beste, dank voor uw review ๐Ÿ™‚ het kan inderdaad zijn dat de smaak ietsje anders is omdat elk gerecht afzonderlijk word gemaakt, daar door kan er klein smaakverschillen door ontstaan. Als u nog vragen heeft kunt u altijd bellen in het restaurant ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar het werd pas na bijna 2 uur na het bestellen bezorgd terwijl er ten tijde van het bestellen stond dat het een uur zou duren. Dit vond ik echt niet okรฉ!

Reactie van India Palace:Hoi Selma, dank je wel voor de review!! ๐Ÿ˜€ We zijn blij om te horen dat het eten heeft gesmaakt. Er ging helaas wat mis met het logistiek, onze oprechte excuses voor het late bezorgen.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

5 stars once again for yet another delightful dinner, I am also happy the restaurant is open back again.

Reactie van India Palace:Thank you Adrรญan ๐Ÿ˜„ much appreciated ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, goed gekruid. Ruime porties. Op tijd bezorgd

Reactie van India Palace:Dank je wel Tamar ๐Ÿ˜ tot snel weer ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn familie en ik zijn gek op jullie gerechten!

Reactie van India Palace:Wat leuk om te zien Dunja ๐Ÿคฉ tot ziens ๐Ÿ™‚

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Thank you ๐Ÿ˜€

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious as always :)

Reactie van India Palace:Thank you ๐Ÿ˜„

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgt. Gloeiend heet en duidelijk verpakt. Verpakking is geen feest voor het milieu , maar dat kan niet anders vrees ik.

Reactie van India Palace:Dank je wel Marcel ๐Ÿ‘๐Ÿฝ Tot ziens ๐Ÿ˜„

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel Wesley ๐Ÿ˜€

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd superlekker!!!

Reactie van India Palace:Dank je wel Dave ๐Ÿ˜

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van India Palace:Dank je wel ๐Ÿ˜

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

first time ordering and the food was perfect , will for sure order again

Reactie van India Palace:Thank you for the review Dre Lake, see you soon ๐Ÿ˜

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er sneller dan aangegeven, vriendelijke bezorger en ik heb heerlijk gegeten. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Reactie van India Palace:Dank je wel voor de review! ๐Ÿ˜ tot snel weer!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lots of delicious food, nothing more I could want :)

Reactie van India Palace:Thank you again ๐Ÿ˜„

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Clearly the highlight of the quarantine was for us the weekly orders from India Palace, that's how extremely good they are :D

Reactie van India Palace:Very appreciated, thank you ๐Ÿ™๐Ÿฝ ๐Ÿ˜

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious!!

Reactie van India Palace:Thank you ๐Ÿ˜€

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!

Reactie van India Palace:Dank u wel voor de review ๐Ÿ˜€

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

absolute top ! Mooie gerechten vol met smaak. En vriendelijk, hardwerkende eigenaren

Reactie van India Palace:Dank u wel โ˜บ๏ธ Tot snel weer ๐Ÿ˜„

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! India palace is altijd al het favoriete restaurant van mij en mijn vriend, we zijn er al een aantal keer wezen eten. Nu kan dat natuurlijk niet, maar gelukkig kunnen we bestellen! We hebben weer genoten, alles was ook nog lekker warm toen het aan kwam.

Reactie van India Palace:Dank je wel Carmen ๐Ÿ˜ƒ, tot ziens en hopelijk weer snel in het restaurant.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Unbelievably delicious.

Reactie van India Palace:Thank you Adrรญan, very appreciated ๐Ÿ˜

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker van smaak, niet te mild en niet te pittig, nog goed warm, porties groot genoeg en snel bezorgd.

Reactie van India Palace:Dank je wel Quint, tot snel weer ๐Ÿ˜

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Indian place in Haarlem! Super friendly, very tasty food and super quick delivery. They even came back for 1 naan bread, too kind!

Reactie van India Palace:Thank You Nadja & Josh ๐Ÿ˜

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In English (sorry) - food was excellent! We requested delivery for 6:15pm and at 6:30 we had a call to say delivery would be another 10-12 minutes but it came at 7;00pm. It was busy due to Moederdag. It's great that you have taken the initiative to make home deliveries during the Corona crisis - well done. Maybe you are victims of your own success but logistics need to be better. We wil probably try once again as your food is delicious and we will continue to come to the restaurant when open. Success!

Reactie van India Palace:Thank you David & Inge for your feedback ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten zoals altijd!!! Jammer dat jullie je restaurant nog niet kunnen openen. Succes hoop dat jullie snel op volle toeren kunnen herstarten!!

Reactie van India Palace:Dank u wel, hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen in het restaurant ๐Ÿ˜„

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Er is op verzoek Mango Curry gemaakt terwijl dat niet op de kaart stond. We hebben gesmuld.

Reactie van India Palace:Dank u wel ๐Ÿ‘๐Ÿฝ Tot snel weer ๐Ÿ˜ƒ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. De dal soep als van ouds en ook de palak paneer was heerlijk. Deze keer fish curry en kip erbij krijgt ook een 10. Alleen de chapati had wat donkere plekjes en was zacht. Maar verder heerlijk. Bedankt maar het is toch gezelliger om volgende keer weer in jullie restaurant te eten.

Reactie van India Palace:Dank u wel ๐Ÿ˜ tot snel weer en hopelijk gauw weer in het restaurant

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit van de maaltijd. Stipt op tijd bezorgd. Service gerichte vriendelijke medewerkers.

Reactie van India Palace:Dank voor de review ๐Ÿ˜

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was heel vriendelijk en eten was ook lekker! Wel was het eten minder voor de prijs dan ik gewend ben met andere restauranten.

Reactie van India Palace:Dank u wel voor de review ๐Ÿ˜

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Errug lekker, twee dagen van gegeten... jam

Reactie van India Palace:Dank je wel Annie ๐Ÿ˜ tot ziens !

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bezorger 30 minuten te laat maar ik werd keurig gebeld met excuses . het eten was werkelijk voortreffelijk . Bestel zeker weer een keer

Reactie van India Palace:Dank je voor het begrip Carla ๐Ÿ˜ en tot ziens!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging: Mag wat sneller (duurde 1 uur). Porties en prijs verhouding: Porties zijn aan de krappe kant. Als voorbeeld; โ‚ฌ1 voor een papardum en nog geen 10x stukjes kipfilet voor een kip gerecht van โ‚ฌ14,50 kan m.i. Veel beter. Dalsoup was ook erg waterig/licht qua consistentie en smaakte niet authentiek. Kwaliteit en smaak van de gerechten: Smaken uit India herkenbaar maar waren te zout en niet per se verfijn of bijzonder. Ik ben zelf in India geweest en eet regelmatig bij Indiรซrs hier in Nederland, vandaar mijn kritische houding. Al met al geen slechte ervaring maar niet per se bijzonder.

Reactie van India Palace:Beste Rob, dank voor uw review ๐Ÿ‘๐Ÿฝ Het is inderdaad zo dat het op Bevrijdingsdag wat langer duurde aangezien de drukte, maar als het goed is heeft u ons bezorg indicatie per e-mail ontvangen met de tijd. Gerechten moeten dan ook eerst gemaakt worden en dan nog bezorgd. Aangezien we een restaurant zijn en normailiteir niet bezorgen is het voor ons ook nieuw. Over het eten is het zo dat smaken verschillen bij elk gerecht en ook bij elk restaurant (ook in India).

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch. Twijfelde eerst, want ik dacht Indiaas restaurant in een grote stad, heb ik niet altijd goede ervaringen mee, maar het feit dat ze een folder in de bus deden (12 km van hun vandaan) gaf de doorslag het wel te doen. Gelukkig maar! Service en bezorging was helemaal goed en het eten was FANTASTISCH! Goed gekruid, niet te scherp maar wel pittig genoeg, vanaf nu ben ik vaste klant. Een aanrader!

Reactie van India Palace:Hoi Robert, dank je wel ๐Ÿ˜ tot snel weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Echt een topper! Alleen de Kofta was iets te pittig voor mij.

Reactie van India Palace:Hoi Diana, dank je wel voor de review ๐Ÿ˜ƒ

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Did you change the Nan? It was not very good. I ordered extra nan because I usually adhere I had more, but this did not meet my expectation.

Reactie van India Palace:Hi Karl, thx for the review ๐Ÿ‘๐Ÿฝ Yes we are using another brand flour at the moment. The structure is a bit different. Due to shortage of flour that we normally use. Expected that we will receive our regular flour on monday from the suppliers. Sorry for the inconvenience.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

Reactie van India Palace:Thx Adrรญan, much appreciated ๐Ÿ˜

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was netjes gebeld dat de bezorging 10m vertraagd was. Het eten smaakte weer erg goed. De vindaloo gerechten zijn echt heel pittig! Erg lekker!

Reactie van India Palace:Dank je wel Mitchel๐Ÿ˜„, tot snel weer ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten en vriendelijk personeel. Ik kom al bijna 20 jaar hier.

Reactie van India Palace:Dank je wel voor je review Sieta ๐Ÿ˜ Tot snel weer!! ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect!

Reactie van India Palace:Dank u wel voor de review ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

India Palace is altijd top! Super snelle levering ook.

Reactie van India Palace:Dank je wel John ๐Ÿ˜ tot ziens!! ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste papadans, 4 besteld 2 ontvangen. Vond dat er relatief tot saus weinig vlees blokjes in gerechten zat. Smaak was heel goed.

Reactie van India Palace:Dank u voor uw review ๐Ÿ‘๐Ÿฝ, alleen zie ik op uw bon dat u 2 papadums heeft besteld ipv 4. Dan klopt het aantal dat u heeft ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Indian food in Haarlem! I really hope they continue to deliver.

Reactie van India Palace:Thank you Paul ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿฝ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious and right on time as always!

Reactie van India Palace:Thank You Adrรญan ๐Ÿ˜ƒ

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zeer lekker.

Reactie van India Palace:Dank je wel Rik, tot de volgende keer ๐Ÿ˜€

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze Corona-tijd toch op een andere manier kunnen genieten van de voortreffelijke keuken en service van India Palace !! Bedankt voor de vlotte bezorging en de overheerlijke maaltijd!!

Reactie van India Palace:Dank u wel voor uw review !! ๐Ÿ˜ƒ

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van India Palace:Dank u wel ๐Ÿ˜ƒ

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede kwaliteit! Naan brood liet alleen te wensen over, wij zijn het wat dunner en knapperiger gewend, maar goed smaken verschillen.

Reactie van India Palace:Beste Yasemin, Bedankt voor uw review. Wat jammer dat de naan broden niet naar wens waren. Als u volgend keer besteld en in de comments laat weten dat u uw naan brood zo wilt dan zorgen wij daarvoor ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

I. Just. Can't. Stop. Eating. Chicken Balti. Highly recommended :)

Reactie van India Palace:Thank you for your review!! :-) till next time!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. En heel fijn dat ze nu ook bezorgen.

Reactie van India Palace:Dank u wel! :-)

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk met zijn drieรซn gegeten en dat gaan we zeker weer eens doen.

Reactie van India Palace:Dank u voor de review!! :-)

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker. Constante smaken elke keer๐Ÿ‘ Kijk weer uit om in het restaurant te eten. Missen het sfeertje ook erbij.

Reactie van India Palace:Dank u wel :-)

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We eten al zeer regelmatig in het restaurant, maar nu kan dat even niet wegens Covid19. Gelukkig hoeven we niets te missen want ook de bezorgde gerechten zijn ook perfect! Groeten van Martijn

Reactie van India Palace:Dank u wel en hopelijk snel weer in het restaurant :-)

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, maar het was weinig. Dat was jammer.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

Reactie van India Palace:Dank u wel Cathine ๐Ÿ˜€

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door!

Reactie van India Palace:Dank u wel ๐Ÿ˜€

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

super kwalitiet en super lekker

Reactie van India Palace:Dank u wel Sjaak, tot ziens ๐Ÿ˜ƒ

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En veel dank voor de super snelle bezorging!

Reactie van India Palace:Dank u wel Mirthe ๐Ÿ˜€

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was great!

Reactie van India Palace:Thank you Liezl ๐Ÿ˜ƒ till next time!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Driving 20km one way in order to pick up this awesome delicious food!

Reactie van India Palace:Thank you Adrรญan, much appreciated ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker. Het enige wat ik wel jammer vond is dat ik kippenvleugeltjes met bot had besteld. En dat er gewoon 2 losse kipstukjes bij zaten ipv met bot. Wellicht waren ze op en is het zo opgelost? Ik vind kip met bot wel echt het lekkerste! :D

Reactie van India Palace:Hoi Chelsea, Dank u voor de review!! Dat klopt inderdaad, ze hadden 1 kipvleugel te weinig dus hebben ze 2 kip tikka stukjes extra ipv de kipvleugel erin gedaan. Graag tot ziens ! :-)

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten & bezorging prima!! Porties hadden echter wel iets groter kunnen zijn; rijst (3 bakjes) in overvloed. Grote kanttekening is echter wel dat we een kip en een lam gerecht hadden besteld; we kregen een lam gerecht en een vegetarisch gerecht. (dit middels een sms-je ook al doorgegeven)

Reactie van India Palace:Beste heer Rensen, Dank u voor de review!! Er was idd wat mis gegaan in uw bestelling, in plaats van de gerecht had u een extra bak rijst ontvangen. Dit hebben we gelukkig bij uw volgende bestelling opgelost. Dank voor uw vertrouwen en tot ziens! :-)

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten weer heerlijk! Ruime porties en goed warm bij bezorging! Valt niets op aan te merken!

Reactie van India Palace:Dank u wel Esther en tot ziens!! :-)

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, eten lekker!!!! En zeer op tijd!! Aanrader!!!

Reactie van India Palace:Dank uw wel :-)

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend fijn om tijdens de Corona crisis toch te kunnen genieten van het lekkerste Indiase eten van Haarlem. De lamb jalfrezi was goed pittig. De chicken tikka massala heel smakelijk. Verse nan er bij. Alles werd snel gebracht en was nog goed op temperatuur.

Reactie van India Palace:Dank u wel Joris :-)

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Was snel bezorgd. Portie iets aan de kleine kant vergeleken met andere restaurants maar was genoeg.

Reactie van India Palace:Dank u voor de review :-)

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, vriendelijk, goede hoeveelheid en vooral: super lekker!

Reactie van India Palace:Dank u wel Inken :-)

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

amazing food as always!

Reactie van India Palace:Thx for the review Cristina :-)

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top gegeten wist ik al ook in restaurant gegeten verscheidene keren. Afhaal doet niet onder๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Hoop snel weer bij u inde zaak te kunnen vertoeven.

Reactie van India Palace:Dank u wel Andre, graag tot ziens :-)

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quick delivery and really nice food.

Reactie van India Palace:Thank you Silviu :-)

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk๐Ÿ‘

Reactie van India Palace:Dank u wel Ans :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren smakelijk en de bezorging was zeer stipt (gevraagd tijdstip) en vriendelijk. Wel vonden we de gerechten voor de prijs wat aan de krappe kant. Vaak krijg je er behalve de curry en rijst nog iets kleins van groente/linzen of salade bij, dat vonden we een gemis.

Reactie van India Palace:Dank u voor de review JP :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good service a super tasty food!

Reactie van India Palace:Thx Giulio :-)

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker. Bedankt. Sterkte in deze tijd

Reactie van India Palace:Dank u wel Ko :-) we komen samen deze moeilijke periode wel doorheen! ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Reactie van India Palace:Dank u wel :-)

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Order was ready on the time requested. Generous portions. We ordered the Lamb Curry and it was really delicious served with perfectly made Basmati rice.

Reactie van India Palace:Thank you Marianne, till next time :-)

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat fijn dat we van jullie geweldige kwaliteit kunnen genieten. Het is altijd goed, lekker, smaakvol en een feestje met een goed glas wijn erbij. Sterkte in deze zware tijden.

Reactie van India Palace:Dank u wel ๐Ÿ˜€ samen komen we er doorheen ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, niks op aan te merken.

Reactie van India Palace:Dank u wel :-)

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak halen we een maaltijd op maandag. Nu vinden we het fantastisch dat het initiatief er nu ook is om thuis te bezorgen. Het eten was als altijd heerlijk, en de bezorging was prima. We zijn heel blij met deze service.

Reactie van India Palace:Dank u Lowie, graag tot ziens :-)

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op de afgesproken tijd. Goede porties. Net zo lekker als in het restaurant.

Reactie van India Palace:Dank u wel ๐Ÿ˜€

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Het bestelde eten stond klaar op de afgesproken tijd.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten... top !

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten en absoluut voor mij t beste Indiase restaurant van Haarlem e.o.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijke bediening

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

The curry was delicious but I had a 25 minute wait after the dedicated collection time, the ordered saag aloo was missing and the nan bread was replaced with chapati.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

The best Indian food in Haarlem

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was niet klaar op de afgesproken tijd en heb er meer dan een uur op moeten wachten (wel twee biertjes ter compensatie gehad, maar alsnog heel erg vervelend zo lang te moeten wachten). Dit was helaas niet de eerste keer dat dit gebeurde. Bij thuiskomst bleek ook nog dat er een naan ontbrak. De kwaliteit van het eten was wel erg goed en de hoeveelheid was meer dan voldoende. Wij hadden gerechten met kip en die was heerlijk bereid. Geen vier-sterren-beoordeling vanwege de vertraging.

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke curry's!!!

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk gegeten!!! Zeker een aanrader! Tot ziens

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere gerechten, prima kwaliteit. Op tijd gereed bij afhalen.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten bij India Palace!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, alleen waren een paar bakjes gesmolten alsof ze te dicht bij het fornuis hadden gestaan. Gelukkig smaakte deed dat niks met de smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten onze dank

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk. We hebben gesmuld.vooral de chicken tika tandoori was nog nooit zรณ lekker

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

heel erg lekker!

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Fantastische Indiaas! Beste ter Haarlem!

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu een keertje afhalen en in onze tuin genuttigd. Ons favoriete maaltijd Butterchicken was weer heerlijk.

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd, heerlijk eten! De enige wat beter kan is als jullie ook konden afleveren.