Beoordelingen van India Palace Haarlem

Recente recensies

5.0
Maya
16 mei 2022

Heel lekker eten! Zeker een aanrader :) Alleen was รฉรฉn mango lassi een beetje zuur.

Evelien
9 mei 2022
Marta
4 mei 2022

Online bestellen was duidelijk en eenvoudig. De bezorging was stipt op tijd en vriendelijk en het eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

Simon Dekker
3 mei 2022

Lekker eten voor redelijke prijs

Karen
1 mei 2022
Adrian
25 april 2022
B A
22 april 2022
Marloes
10 april 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten (vandaag de Lam Saag) en de bezorging was snel. En super vriendelijk altijd!

Willem
10 april 2022

Geweldig als altijd.

B
7 april 2022
Adrian
3 april 2022
Lucas
3 april 2022
Adrian
24 maart 2022

Never disappoints!

Jurgen
21 maart 2022

Altijd heerlijk, vol van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
19 maart 2022

Eten geweldig. Bezorging duurde langer dan 1,5 uur. Beetje jammer maar het eten is het gelukkig meer dan waard!

Karen
19 maart 2022
Pooja
15 maart 2022

De Garlic Cheese Naan was super lekker ook de Paneer Madras en Chicken Tikka Masala super lekker was het.

anoniem
12 maart 2022
Adrian
11 maart 2022

Excellent!

Mike
10 maart 2022
Yvon
8 maart 2022

Voor de prijs die je betaald vind ik dat je er gratis naan of parperdum bij zou mogen krijgen zoals bij de meeste andere goede Indiase restaurants in Haarlem.

Madelon
5 maart 2022

Heerlijk eten! Bezorging is ruim op tijd.

Anja
2 maart 2022

Bezorging was 20 min later.

Adrian
28 februari 2022
Mike
25 februari 2022
Ingrid
23 februari 2022

Precies op de afgesproken tijd bezorgd en heerlijk eten. Echt een aanrader om hier te bestellen!

M. van Schie
22 februari 2022
Sjaak
22 februari 2022

Super service, snel & warm bezorgd. Weer erg lekker gegeten

Max
16 februari 2022

Het was weer erg lekker

Annette
15 februari 2022

Hebben weer heerlijk gegeten! Dank

JZ
14 februari 2022

Beste Indiaas restaurant in Haarlem! Zeer smaakvol eten in goede porties geserveerd. Hou wel rekening met langere bezorgtijden als je bestelt rond etenstijd en/of in het weekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma strachan
13 februari 2022

Being British I love a curry and after many disappointing ones in the Netherlands I had stopped trying. However this was brilliant! Plenty of meat in the curry, tasty sauce and soft naans. Will definitely come back again as my go to Indian.

Mike
10 februari 2022

Het was heerlijk en weer snel geleverd!

Schoorl
6 februari 2022

Lekker eten maar kleine porties.

Maria
6 februari 2022
Meta
5 februari 2022

Heerlijk malse chicken tikka .mint en prawn korma, naan zeer smaakvol

Roos
29 januari 2022

Het was weer overheerlijk. En voor het eerst de samosa's besteld. Erg lekker en super sauzen erbij.

Valentino
29 januari 2022

Heb wederom weer heerlijk gegeten. De smaken waren top. Echter iets te veel koriander naar mijn smaak maar het was alsnog super!

Justine
24 januari 2022
Maurice Giovannini
23 januari 2022

Was erg lekker! En ook nog op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Appels
21 januari 2022
Adrian
17 januari 2022
Nisa Nurmohamed
16 januari 2022
JK
15 januari 2022

Goed als altijd.

S.
10 januari 2022
Mike
4 januari 2022

Top!

Vince
4 januari 2022

Top! Als altijd.

B
3 januari 2022
T.
3 januari 2022

Ontzettend lekker gegeten. Goede smaken! De eerste bezorging was net niet helemaal compleet maar na contact werd dit erg snel en vriendelijk met zelfs een extraatje opgelost. 5 sterren!

Adrian
30 december 2021
Esther Maria Apswoude
26 december 2021

In een woord geweldig, supersnelle en vriendelijke bezorging, eten lekker warm, en heerlijk. Een echt aanrader en voor herhaling vatbaar!

CFAS
26 december 2021

Food was fine, as always. Delivery was half an hour early which was a bitnof a surprise but then again, it probably was a busy night. Maybe when this appends, give people a ring when the delivery leaves the restaurant so you give people time to set the table etc.

JK
25 december 2021

Zoals altijd; super lekker!

Reactie van India Palace

Dank je wel JK ๐Ÿ˜„ hele fijne feestdagen toegewenst ๐ŸŽ„๐Ÿพ

Nadia
24 december 2021
Reactie van India Palace

Thank You Nadia ๐Ÿ˜ Merry Christmas ๐ŸŽ…๐Ÿฝ And a Happy New Year ๐Ÿพ

Romy
23 december 2021

Heerlijk eten. Smakelijk en goed verzorgd

Reactie van India Palace

Thank You Romy ๐Ÿ˜ Merry Christmas ๐ŸŽ…๐Ÿฝ And a Happy New Year ๐Ÿพ

Adrian
22 december 2021

Excellent food as always!

Reactie van India Palace

Thank You Adrian ๐Ÿ˜ Merry Christmas ๐ŸŽ…๐Ÿฝ And a Happy New Year ๐Ÿพ

F
21 december 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel F. ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

MV
20 december 2021

De lekkerste taste van Haarlem!!! Top service, TOP kwaliteit!!! Is het wachten allemaal waard!! Als mensen klagen, moeten ze hun tong beter wassen!! The REAL taste of India! Ik ben al jaren fan, en nog nooit teleurgesteld!! TIP: die lamskoteletjes uit de Tandoor: GEWELDIG!! Zo mals!! Geweldigg

Reactie van India Palace

Dank je wel MV ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Marcus
20 december 2021

Altijd goed, altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Marcus ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Viktor
19 december 2021

het duurde een beetje lang, begrijpelijk vanuit de lock down. Het was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Beste Victor, excuses voor de vertraging . Fijn om te zien dat uw eten heeft gesmaakt. Graag Tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

M.Rodriquez
14 december 2021

Goed lekker eten! Wel wat aan de dure kant.

Kasper
13 december 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Kasper ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Marloes
10 december 2021

Heerlijk, zoals altijd!!

Reactie van India Palace

Dank je wel Marloes ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ ๐Ÿš™๐Ÿ’จ

Christl
10 december 2021

Heerlijk genieten

Reactie van India Palace

Dank je wel Christl ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Jet
5 december 2021

Heerlijk!

Reactie van India Palace

Dank je wel Jet ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

JaK
1 december 2021

Eten is ok. 6.5 Niet heel warm en later dan afgesproken. Vorige keer was lekkerder.

Reactie van India Palace

Beste JaK, wat jammer om te zien dat u niet helemaal tevreden bent over het eten en bezorging.๐Ÿ˜Ÿ Het is helaas niet altijd mogelijk om precies op de afgesproken tijd aan te komen ivm met de drukte op dat tijdstip en het verkeer. Ook hebben de bezorgers meestal meerdere bestelling mee en moeten ze een route afleggen. Het eten word ook elke keer vers gemaakt, waardoor de smaken wat kunnen verschillen. Als u bij de vorige bestelling dezelfde gerechten heeft besteld en het verschil heel groot is laat het ons dan onmiddellijk telefonisch weten zodat wij kunnen kijken wat het is en zo nodig meteen kunnen oplossen. Tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Marloes
30 november 2021

Ditmaal de Lamb Bangali gekozen en deze was ook weer top. Het wordt steeds moeilijker kiezen bij jullie want alles wat jullie maken is verukkelijk. En de bezorger is een lieverd en brengt alles altijd supervers en heet! Jullie zijn de beste!

Reactie van India Palace

Dank je wel Marloes ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Mine
30 november 2021

Lekkerste indian food in Haarlem. Altijd vriendelijk en snelle levering.

Reactie van India Palace

Dank je wel Mine ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Sam
29 november 2021

Brilliant as always. My butter chicken addiction continues.

Reactie van India Palace

Thank you Sam ๐Ÿ˜ much appreciated. Till next time ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Ahmed Elgendy
28 november 2021

I ordered "Chicken Biryani" and recieved "Vegetables Biryani" instead, that was an embarssing sutiation for my guest!

Reactie van India Palace

Hi Ahmed, sorry for the mistake. ๐Ÿ˜Ÿ Maybe the cook didโ€™nt look right or they packed the wrong one in the rush. Please do call iin the Future if anything goes wrong with your order so we can correct it immediatly and see what went wrong. Till next time ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Pooja
27 november 2021

De bezorging duurde wel heel lang. Maar voor de rest was het eten lekker.

Reactie van India Palace

Hi Pooja, bedankt voor de review!! ๐Ÿ˜ƒ in weekenden is het wat drukker daardoor lopen levertijden soms wat uit! Tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

David
26 november 2021

Heerlijk eten, snelle service en altijd aardige en behulpzame mensen

Reactie van India Palace

Hi David, dank je wel!! ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
19 november 2021
Reactie van India Palace

Thanks Adrian ๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ˜ƒ

Arda
7 november 2021

Heerlijke eten en supervriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Arda ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Whrikk
7 november 2021

Curry Madras was weer heerlijk, en dan met die zalige garlic naans erbij, yummi!

Reactie van India Palace

Dank je wel Whrikk ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿš™๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Damiรซn
3 november 2021
Reactie van India Palace

Thanks Damiรซn ๐Ÿ˜ till next time ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Urs
30 oktober 2021

Heerlijk lekkere gerechten snel en warm bezorgd

Reactie van India Palace

Hi Urs, dank je wel voor de review ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐Ÿš™๐Ÿ’จ

Daan
25 oktober 2021

Zeer lekker zoals altijd en stipt om 18 uur geleverd.

Reactie van India Palace

Dank je wel Daan ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Mirchel78
24 oktober 2021
Reactie van India Palace

Thanks Mirchel78 ๐Ÿ˜ƒ till next time ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Adrian
22 oktober 2021
Reactie van India Palace

Thanks again Adrian ๐Ÿ˜ƒ

Rob
13 oktober 2021

Niet voor niets noemt men India Palace de beste Indiase restaurant in Nederland! Super lekker en snel in huis geleverd door eigen mensen.

Reactie van India Palace

Dank je wel voor de review Rob ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

ibtissem
13 oktober 2021

Hi team, the food was tasty, but sauce portion was really small , also the delivery took 1H30 to arrive , the first i order from you i used a 3rd party software and the delivery took way less time

Reactie van India Palace

Hi ibtissem, sorry for the delay.๐Ÿ˜Ÿ In weekend Delivery can be delayed due too the rush, it had nothing to do with where you order from. Only we deliver free from our site ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ and have more choice on our app! Portions are standard for 1 person. Till next time ๐Ÿ˜๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Angela de Reuver
4 oktober 2021

Altijd fantastisch eten! Je krijgt goede porties, het eten is zeer smakelijk, en het restaurant wordt ook nog eens gerund door ontzettend lieve mensen! Het beste Indiase restaurant van Haarlem en omgeving!

Reactie van India Palace

Dank je wel Angela ๐Ÿ˜ zeer gewaardeerd!! Tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Annemarie
4 oktober 2021
Reactie van India Palace

Thanks for the review Annemarie ๐Ÿ˜ƒ Till next time ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
30 september 2021
Reactie van India Palace

Thank You Adrian ๐Ÿ˜

Steve
27 september 2021

Good quality food. Have tried various restaurants and find many have had over salted food. Not here, it was extremely tasty. Food was also delivered in good time, even on a busy Saturday night. Driver was very polite.

Reactie van India Palace

Thanks Steve ๐Ÿ˜ much appreciated ๐Ÿ™๐Ÿฝ Till next time ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

MMW
21 september 2021

Altijd het beste Indiaanse maaltijden in Haarlem. Een topper! Snel en netjes bezorgd ook.

Reactie van India Palace

Dank je wel MMW ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿš™๐Ÿ’จ

Rob
18 september 2021

Het is niet vaak dat ik 2 dagen achter elkaar van hetzelfde restaurant. Toch gedaan, zo lekker was het: ook snel geleverd, binnen 30 minuten!

Reactie van India Palace

Dank je wel Rob ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Rob
17 september 2021

Was heel erg lekker! Snel en heet aangekomen. Echt een aanrader!

Reactie van India Palace

Dank je wel Rob ๐Ÿ˜

Eric van Balkum
12 september 2021

Heerlijke gerechten, goede temperatuur bij aflevering, stipt gebracht. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Hi Eric, dank je wel ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Jack
11 september 2021

Miste 1 onderdeel van de bestelling. Eten is heerlijk

Reactie van India Palace

Hi Jack ๐Ÿ˜ƒ bedankt voor de review! Wat vervelend om te zien dat er iet miste in je bestelling. Bel de volgende keer meteen op, dan kunnen we het meteen oplossen. Tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ ๐Ÿš™๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Whrikk
10 september 2021

Next level knoflook naan brood en zalige kip madras. Niet tรฉ pittig maar oh zo smaakvol. Krijg hier geen genoeg van!

Reactie van India Palace

Hi Whrikk ๐Ÿ˜, tot de volgende ronde ๐Ÿš™๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Mike
29 augustus 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Mike ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Esther
28 augustus 2021
Reactie van India Palace

Hi Esther ๐Ÿ˜ƒ dank je wel. Tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
24 augustus 2021

Great as always.

Reactie van India Palace

Thank You as always ๐Ÿ˜

Clare
21 augustus 2021
Reactie van India Palace

Thank You Clare ๐Ÿ˜ Till next time ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Jurgen
20 augustus 2021

Heerlijk eten, goede porties, met zorg bereid, snelle levering.

Reactie van India Palace

Dank je wel Jรผrgen ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿš™๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Christophe Reijman
19 augustus 2021

Het was weer heerlijk als altijd! Verbeterpunt: drie of vier bijgerechten met sausjes kunnen de sausjes ook wel bij elkaar in รฉรฉn grotere verpakking. Scheelt nogal wat plastic afval.

Reactie van India Palace

Hoi Christophe, dank je wel ๐Ÿ˜ƒ we hebben dat in het verleden gedaan en kregen dan steeds reacties van dat ze de sausjes apart willen, vandaar dat we bij elk gerecht aparte sausjes geven. Als u het liever in 1 bak wilt kunt u dat bij de comments aangeven dan zorgen wij daarvoor. Tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Lisa
19 augustus 2021

Hartstikke lekker

Reactie van India Palace

Dank je wel Lisa ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Meyer
18 augustus 2021

Heerlijk gegeten! Moesten wel erg lang wachten op onze bestelling. We blijven hopen op een pittige vega-toevoeging aan het menu, met ei of meer groenten; los van paneer is er voor de vegetarier niets pittigs op de kaart.

Reactie van India Palace

Hoi Meyer, dank je wel voor de review!! ๐Ÿ˜ƒ alle vegetarische gerechten kunnen pittig gemaakt worden, als je dat wilt kunt u het gewoon in de comments aangeven. Groetjes ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

rebecca roell
18 augustus 2021

Best Indian good in the Netherlands!!! Love every dish, always very fresh and delivered quickly and very hot. Excellent!

Reactie van India Palace

Thank You Rebecca ๐Ÿ˜ Till next time ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Richard
17 augustus 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Ricard ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Bos
16 augustus 2021

Superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Bos ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Roxy
15 augustus 2021

Heerlijk eten en vriendelijke bezorger. Mijn favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Roxy ๐Ÿ˜ƒ tot ziens maar weer ๐Ÿš™๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Pieter
15 augustus 2021

Precies op tijd bezorgd en echt heel lekker!

Reactie van India Palace

Dank je wel Pieter ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Mark
10 augustus 2021

Lekker vers Indisch vegetarisch gerecht.

Reactie van India Palace

Bedankt Mark ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Harold van Veen
7 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Zelfs mijn vrouw, die glutenvrij moet eten, kan zonder problemen (bijna) alles bestellen. Bezorging was vlot en alles was lekker heet.

Meta
5 augustus 2021

Top eten en optijd bezorgd..al jaren goed!

Denise
2 augustus 2021

Altijd zeer vriendelijk en heerlijk eten. Top

Janneke
30 juli 2021

Ik ben enorm fan van jullie, alleen vanavond was de bestelling wel veel later dan ik had gepland (vanmiddag expres besteld voor 1830 en was hier om 1915). En ik had 2 ipv 3 samosas deze keer in het doosje? Lieve groet!

Esther Steenbergen
30 juli 2021
Meta
26 juli 2021

Zoals altijd geweldig lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
24 juli 2021
Bob
18 juli 2021

Lekker, goede authentieke Indiase smaak en prima bezorging

Arno
17 juli 2021

Heel lekker eten en snelle levering!

Romy Schouten
17 juli 2021

Heerlijk eten, goed verzorgd!

Koster
5 juli 2021
Mitchel
2 juli 2021
Mark
30 juni 2021

best Indian restaurant in Haarlem

Eva
30 juni 2021
Clare
26 juni 2021

Delicious. Naan was fantastic. Curries were flavoursome.

Nick
22 juni 2021

Heerlijk gegeten!!

Sion
22 juni 2021
Alex van Koten
21 juni 2021

Heerlijk (zoals gewoonlijk )

Reactie van India Palace

Dank je wel Alex ๐Ÿ˜

Marga
20 juni 2021

Weer heerlijk gegeten, bedankt.

Reactie van India Palace

Dank je wel Marga ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Murdoch
19 juni 2021
Reactie van India Palace

Hi Murdoch, dank je wel ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿš™๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

David
14 juni 2021

Snelle bezorging en zoals als altijd een geweldige maaltijd !

Reactie van India Palace

Dank je wel David ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
13 juni 2021
Reactie van India Palace

Thank You Adrian ๐Ÿ˜

Vรญctor
10 juni 2021
Reactie van India Palace

Thank You Victor ๐Ÿ˜ƒ till next time ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Marielle
4 juni 2021

Altijd is alles super vers. En niet onbelangrijk, warm bij aflevering. We genieten iedere keer weer, echt een aanrader en voor ieder wat wilds.

Reactie van India Palace

Dank je wel Marielle ๐Ÿ˜ƒ tot gauw weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Mark
31 mei 2021

Delivered on time by a friendly driver. Food was piping hot and tasty as usual. Best Indian Restaurant in Haarlem

Reactie van India Palace

Thank You Mark ๐Ÿ˜„ very appreciated, see you soon ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
31 mei 2021
Reactie van India Palace

Thanks again Adrian ๐Ÿ˜ƒ

Steve
30 mei 2021

Beste van Haarlem! Toppers in consistente kwaliteit met uitstekende bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Steve ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

MLD
30 mei 2021

Het was weer erg lekker!

Reactie van India Palace

Dank je wel MLD, graag tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Annette
22 mei 2021

Heerlijk eten India palace blijft onze favoriet!

Reactie van India Palace

Dank je wel Annette ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Marco
21 mei 2021

Heerlijke curry gerechten en bijgerecht fish pakora was ook erg lekker. Alles netjes verpakt en gemarkeerd. Vriendelijke bezorger.

Reactie van India Palace

Dank je wel Marco ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Koster
21 mei 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Koster ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Laura
20 mei 2021

Verzoek om mijn gerecht zo mild mogelijk te maken hebben ze voortreffelijk gedaan. Beide gerechten (van mij als mijn partner) waren smaakvol. Alleen helaas, door een systeemfout, te laat bezorgd. Echter werd ik wel erover opgebeld, dus dat was heel fijn.

Reactie van India Palace

Dank je wel Laura ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Arie de zwijger
16 mei 2021

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Arie ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
16 mei 2021
Reactie van India Palace

Thank You ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Pris
15 mei 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Pris ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Schotveld
14 mei 2021

Best byriani and tandoori in town

Reactie van India Palace

Dank je wel Schotveld ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Andy
13 mei 2021

Altijd superlekker!

Reactie van India Palace

Dank je wel Andy ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Marja
10 mei 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Marja ๐Ÿ˜ graag tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

MJK
10 mei 2021

Super goed, elke keer!

Reactie van India Palace

Dank je wel MJK ๐Ÿ˜€ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

RvdB
7 mei 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel RvdB ๐Ÿคฉ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Marian V.
6 mei 2021

Zoals altijd was de bezorging punctueel en heel vriendelijk. Het eten was weer over heerlijk. Hartelijk dank! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet Marian.

Reactie van India Palace

Dank je wel Marian ๐Ÿคฉ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Alex
6 mei 2021

Zoals altijd erg lekker, snel bezorgt, en voor herhaling vatbaar.

Reactie van India Palace

Dank je wel Alex ๐Ÿคฉ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Rogier
3 mei 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Rogier ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Steve
2 mei 2021

Heerlijk eten! Top bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Steve ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Laurs
2 mei 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Laura ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Wim
1 mei 2021

Heerlijk!!

Reactie van India Palace

Dank je wel Wim ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Mitchel78
1 mei 2021

Fijn dat er nu 3 samosaโ€™s erbij zitten in plaats van 2:)

Reactie van India Palace

Dank je wel Mitchel78 ๐Ÿ˜ƒ Samosaโ€™s zijn inderdaad van 2 naar 3 stuks gegaan ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Adrian
1 mei 2021
Reactie van India Palace

Thanks once again Adrian ๐Ÿ˜

Xxx
27 april 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel xxx ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Alex van Koten
27 april 2021

Lekker en snel !

Reactie van India Palace

Dank je wel Alex ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Mark
27 april 2021

Wederom heerlijk gegeten! Wel zouden wij het erg fijn vinden als de orders met iets minder plastic geleverd kunnen worden.

Reactie van India Palace

Hoi Mark, dank je wel voor de review ๐Ÿ˜ƒ We proberen het eten zo te verpakken dat het eten zo lang mogelijk warm blijft. U kunt de volgende keer bij de opmerking een berichtje zetten โ€œminder plastic verpakkingโ€ dan zorgen wij daarvoor ๐Ÿ‘๐Ÿฝ Tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

San
20 april 2021

Wat een heerlijke smaak explosies, echt n aanrader..en snelle vriendelijke service!

Reactie van India Palace

Dank je wel San ๐Ÿ˜ voor uw review.. graag tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Jorge
18 april 2021

Always good!!

Reactie van India Palace

Thank you Jorge ๐Ÿ˜ very appreciated, till next time ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
16 april 2021
Reactie van India Palace

Thanks again Adrian ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Nicky
15 april 2021

Love it! Zo lekker weer!

Reactie van India Palace

Dank je wel Nicky ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Annette
10 april 2021

Het eten is altijd heerlijk! Nog lekker warm als het wordt bezorgd. Zeker weer voor herhaling vatbaar.

Reactie van India Palace

Dank je wel Annette ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

erwin
8 april 2021

lekker gegeten. prettige service, alleen de naan was minder

Reactie van India Palace

Dank je wel Erwin ๐Ÿ™‚ het beste kunt u meteen naar het restaurant bellen dan lossen we het meteen op! Tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
8 april 2021
Reactie van India Palace

Thanks Adrian ๐Ÿ˜

MLD
8 april 2021

Heerlijk gegeten, goed gekruid en een vriendelijke bezorging.

Reactie van India Palace

Dank je wel MLD ๐Ÿ˜„ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Martijn
6 april 2021

Was weer top!!

Reactie van India Palace

Dank je wel Martijn ๐Ÿ˜„ tot ziens weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Fernando
5 april 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Fernando ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Jansen
1 april 2021

Het was weer heerlijk en smakelijk, warm en meer dan genoeg.

Reactie van India Palace

Dank je wel Jansen ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹

Denise
27 maart 2021

Personeel is altijd vriendelijk! ook heb ik nog altijd eerlijk gegeten.

Reactie van India Palace

Dank je wel Denise ๐Ÿ˜ƒ tot ziens weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Jam
25 maart 2021

Heerlijke maaltijden en stipt op tijd!

Reactie van India Palace

Dank je wel Jam ๐Ÿ˜ƒ graag tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Caitlin
25 maart 2021

Altijd heerlijk! We bestellen hier heel graag. Nieuwe chili paneer lekker maar niet onze lievelings, maar we vinden het wel heel leuk om weer iets nieuws te proberen.

Reactie van India Palace

Dank je wel Caitlin ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
21 maart 2021
Reactie van India Palace

Thanks again Adrian ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿฝ

Jacqueline Branderhorst
20 maart 2021

Eten smaakte prima!! Had rijst besteld zonder in de gaten te hebben dat er bij elk gerecht al rijst zat. Dus veel te veel rijst daar had wel even kontakt over worden opgenomen.

Reactie van India Palace

Hoi Jacqueline, dank je voor de review ๐Ÿ™‚ op onze site staat duidelijk aangegeven dat er bij de hoofdgerechten rijst is inbegrepen. Het komt vaak voor dat klanten extra rijst bestellen omdat ze het met meerdere mensen eten of dat ze grotere eters zijn. Tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Jacqueline
20 maart 2021

Weer heerlijk gegeten, top kwaliteit.

Reactie van India Palace

Hoi Jacqueline, dank je wel ๐Ÿ˜ tot de volgende x weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Hans Koster
16 maart 2021

Prima, dank ๐Ÿ™

Reactie van India Palace

Hartelijk dank Hans ๐Ÿ™‚ tot ziens ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Michelle
15 maart 2021

Altijd heerlijk eten en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Michelle ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Tatijana
14 maart 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Tatijana ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Denise
14 maart 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging, goede service

Reactie van India Palace

Dank je wel Denise ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Adrian
7 maart 2021
Reactie van India Palace

Thank You Adrian ๐Ÿ˜

Jurgen
7 maart 2021

Heerlijk zoals altijd!

Reactie van India Palace

Dank je wel Jurgen ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Lise
2 maart 2021

Het was heerlijk! Bedankt

Reactie van India Palace

Dank je wel Lise ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Koster Hans
1 maart 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Hans ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
27 februari 2021
Reactie van India Palace

Thanks Adrian ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Fam de Vos Halfweg
27 februari 2021

Lekker eten authentieke smaken. Altijd dezelfde kwaliteit zoals het hoort. Voor ons de lekkerste van Haarlem.

Reactie van India Palace

Dank je wel de Vos ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Esther Steenbergen
25 februari 2021

De beste curryโ€™s vind je hier! Echt heerlijk, kan niets tegenop!

Reactie van India Palace

Dank je wel Esther ๐Ÿ˜ƒ Hopelijk zien we je snel weer in het restaurant ๐Ÿฅ˜

Marian Verschuren
22 februari 2021

Altijd lekker en altijd heel vriendelijk bezorgd. Dank u wel. Met vriendelijke groet, Marian.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Marian ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Fernando
21 februari 2021
Reactie van India Palace

Dank je Fernando ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿš—๐Ÿ’จ

Will Verhoef
20 februari 2021

Ik had me verheugd op deze maaltijd, maar het viel erg tegen. Kreeg het idee dat het de snackbar is onder de Indiase restaurants. Vooral het ketchupachtige sausje, hetzelfde voor meerdere gerechten, leek me helemaal niet op z'n plaats. Jammer; jaren gelden heb ik er wel lekker gegeten.

Reactie van India Palace

Hoi Will Verhoef, ik zie dat u alleen voorgerechten heeft besteld, bij de samosa en fish pakora (gefrituurde voorgerechten) zitten inderdaad hetzelfde sausjes (mint en tamarinde saus) Misschien had u in het restaurant een iets anders gegeten?

Maria Mert
18 februari 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Maria ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Viktor
17 februari 2021

Heel lekker Indiaas eten, goed verpakt. Goed gebracht.

Reactie van India Palace

Dank je wel Viktor ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Ko
16 februari 2021

Komen hier al jaren. Altijd goed gegeten en gezellige sfeer. Blij dat we ze kunnen steunen met take away

Reactie van India Palace

Dank je wel Ko ๐Ÿ˜ zeer gewaardeerd ๐Ÿ™๐Ÿฝ Hopelijk tot snel weer in het restaurant ๐Ÿฅ˜

Lowie van Liere
15 februari 2021

Wat fijn dat er in de Corona tijd toch nog heerlijk eten van India Palace thuisbezorgd wordt. We genieten er iedere keer weer van.

Reactie van India Palace

Hoi Lowie ๐Ÿ˜ƒ Hopelijk kunnen we je weer snel verwelkomen in het restaurant ๐Ÿฅ˜ tot snel weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Dw
11 februari 2021

Was erg lekker!

Reactie van India Palace

Dank je wel DW ๐Ÿ˜€ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
11 februari 2021

Delicious! Thank you!

Reactie van India Palace

Thank you Adrian ๐Ÿ˜ƒ till next time ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Giulia
10 februari 2021

We hebben weer heerlijk gegeten! Butter Chicken is echt รฉรฉn aanrader!

Reactie van India Palace

Dank je wel Giulia ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Tijmen
9 februari 2021

Wij zouden wel honderd sterren geven! Waanzinnig lekker, heel rap bezorgd, en dat in ijzige omstandigheden. Wij zijn in elk geval weer lekker warm van binnen. Dank jullie wel!

Reactie van India Palace

Dank je wel Tijmen ๐Ÿคฉ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

John
9 februari 2021

Werd goed op de hoogte gehouden van het bezorgen van onze bestelling. Bij aankomst was deze nog steeds goed warm en was heerlijk van smaak. Dus voor herhaling vatbaar

Reactie van India Palace

Dank je wel John ๐Ÿ˜€ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Merel
4 februari 2021

Lieve India Palace, heel erg bedankt voor de bezorging op het adres van mijn ouders voor de verjaardag van mijn moeder. Ik was er zelf niet bij maar ze was erg blij met dit cadeau! Het bezoek wat er nog was heeft meteen mee kunnen eten! ๐Ÿ™ Mijn moeder zei dat de wijn ook heerlijk was. Ik had die niet besteld dus heel erg bedankt voor het lieve gebaar. De bezorging was ook precies op tijd. Dhanyavad.

Reactie van India Palace

Hoi Merel, hartelijk dank in het vertrouwen in ons ๐Ÿ˜ En wat een lief gebaar naar je moeder toe ๐Ÿ‘๐Ÿฝ Het was ons een genoegen ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Rein
31 januari 2021

Subliem gegeten! Razend rappe levering op zaterdag zelfs vanwege de avondklok. Binnen het uur warm en smaakvol op tafel, dank jullie wel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Rein ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Joรฃo
31 januari 2021
Reactie van India Palace

Thanks Again ๐Ÿ˜

Anneke
30 januari 2021

Het was als vanouds heerlijk. Wij komen graag als het straks weer kan in het restaurant eten. Bedankt ook voor jullie flexibiliteit.

Reactie van India Palace

Dank je wel Anneke ๐Ÿ˜ hopelijk snel weer in het restaurant zelf ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Martijn
28 januari 2021

Verslavend lekker...

Reactie van India Palace

Dank je wel Martijn ๐Ÿคฉ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Johan
25 januari 2021

Altijd lekker!!!

Reactie van India Palace

Dank je wel Johan ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹

Adrian
25 januari 2021
Reactie van India Palace

Thanks again Adrian ๐Ÿ˜Š till next time ๐Ÿ‘‹

Robin
24 januari 2021

Bezorgen is minstens net zo lekker als eten in het restaurant zelf, alleen dan niet in alle mooie schaaltjes. Erg lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Robin ๐Ÿ˜ hopelijk snel weer in het restaurant zelf ๐Ÿฅ˜ tot dan ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Mark Vossen
24 januari 2021

Heerlijk eten. Fijne communicatie en accurate bezorging. Top.

Reactie van India Palace

Dank je wel Mark ๐Ÿ˜ tot snel weer ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Martijn
23 januari 2021

Porties zijn voldoende, goed warm bezorgd en goed gekruid! We hebben er allemaal weer van genoten.

Reactie van India Palace

Dank je wel Martijn ๐Ÿ˜ƒ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

David
23 januari 2021

Heerlijk gegeten, prima service

Reactie van India Palace

Dank je wel David ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Nala
22 januari 2021

Zoals altijd, HEER-LIJK!!

Reactie van India Palace

Dank je wel Nala ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Brandt de la Porte
20 januari 2021

Was prima nog goed warm.

Reactie van India Palace

Dank je wel ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Noa
19 januari 2021

Heerlijk gegeten. Goed pittig en kruidig. Nummer 1 voor Indiaas eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Noa ๐Ÿ˜€ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Winnie Wijn
17 januari 2021

Maaltijd was lekker en goed van kwaliteit. Enige minpuntje: papadums die wij hadden besteld (en betaald) zaten er niet bij. Foutje, kan gebeuren. De bezorging was perfect, precies op de aangegeven tijd.

Reactie van India Palace

Hoi Winnie, wat fijn om te horen dat u heeft genoten van uw maaltijd ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿฝ Wij hebben het bedrag van de niet ontvangen papadums aan u overgemaakt. Excuses daarvoor. Tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Anniek
17 januari 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Anniek ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Linda
14 januari 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Reactie van India Palace

Dank je wel Linda ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Yvonne
14 januari 2021

Heerlijk gegeten

Reactie van India Palace

Dank je wel Yvonne ๐Ÿ˜€ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Alex van Koten
13 januari 2021

Lekker en goed verzorgd zoals altijd ! Ik blijf smullen!

Reactie van India Palace

Dank je wel Alex ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Annelies Kole
13 januari 2021

Het eten was lekker en we werden ook nog gebeld door de keuken vanwege een voedsel intolerantie. Heel zorgvuldig.

Reactie van India Palace

Dank je wel Annelies , gezondheid voor alles ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Sannne
12 januari 2021

Super lekker eten!!!

Reactie van India Palace

Dank je wel Sannne ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Eric van Beest
8 januari 2021

Wij gaan graag naar India Palace voor een curry, want het is altijd prima in orde. Maar ook bezorgd is het om van te smullen. Prima! 5 sterren!

Reactie van India Palace

Dank je wel Eric ๐Ÿ˜ hopelijk zien we u ook weer snel in het restaurant ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ Tot dan ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Adrian
8 januari 2021
Reactie van India Palace

Thanks again Adrian ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿฝ

Roderick
7 januari 2021

Heerlijk gegeten! We bestelden en kregen snel bezorgd. Super goed,we bestellen snel weer!

Reactie van India Palace

Dank je wel Roderick ๐Ÿ˜ tot snel weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Tijmen
6 januari 2021

Supersnel bezorgd en ontzettend lekker. Dankuwel!

Reactie van India Palace

Dank je wel Tijmen ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Jurgen
4 januari 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Jรผrgen ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Charlotte
4 januari 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Charlotte ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Joรฃo
4 januari 2021
Reactie van India Palace

Thanks again Joรฃo ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿฝ

AH
3 januari 2020

Eten was lekker, maar er ontbrak een voorgerecht en een kipgerecht was niet gaar

Reactie van India Palace

Hoi AH, dank voor de review ๐Ÿ™‚ wat vervelend om te dit te zien. Ik zie dat dit een bestelling is van 2 dagen geleden, heeft u naar het restaurant gebeld om dit door te geven, want dan konden ze het meteen voor u oplossen.

Tim Moss
2 januari 2020

Vorige keer besteld waren de portie groter. Nu zijn de bakjes kleiner, maar voor dezelfde prijs. Duurde ook bijna 1,5 uur. Smaak was wel goed.

Reactie van India Palace

Hoi Tim, dank voor de review! ๐Ÿ˜„ alleen zie ik in ons systeem dat dit de eerste keer is dat u bij ons besteld heeft, misschien eerder bij een ander restaurant?? Onze bakken zijn al van het begin hetzelfde en is ruim voldoende, we gaan dan ook voor de balans van kwaliteit en kwantiteit en niet alleen voor massa/kwantiteit. Blij om te zien dat u genoten heeft van uw maaltijd, tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

E. de Klerk
2 januari 2020

Heerlijk gegeten zoals altijd. De naan broden zijn echt superlekker. Wij hadden afgehaald en thuis eerst de papadum opgegeten maar het andere eten was allemaal nog heel warm.

Reactie van India Palace

Hoi E. De Klerk, dank je wel voor je review ๐Ÿ˜ƒ en tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Suzanna
1 januari 2020

Het eten was er in letterlijk 14 minuten en was heerlijk :D

Reactie van India Palace

Dank je wel Suzanna ๐Ÿ˜ƒ tot snel weer ๐Ÿ‘‹

Jeroen Thijssen
31 december 2020

Echt lekker gegeten, dat doen we vaker.

Reactie van India Palace

Dank je wel Jeroen ๐Ÿ˜ƒ de beste wensen!!! Tot ziens in 2021!!

Peta
29 december 2020
Reactie van India Palace

Dank je wel Peta ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Giulia
28 december 2020

Heerlijk eten, en fijn en vriendelijke service! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Giulia ๐Ÿ˜ƒ tot ziens๐Ÿ‘‹๐Ÿผ De beste wensen voor 2021 ๐ŸŽ‰

fam. Carboni
27 december 2020

Het was weer heerlijk! Lekker warm en goed op smaak ondanks het koude weer buiten. Erg genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
27 december 2020
Reactie van India Palace

Thank you ๐Ÿ˜ƒ till next time ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Paul White
27 december 2020

The food was delicious as usual. The only problem was that we ordered 3 Papardums (per stuk) (+Sausjes/Sauces) and 1 Mango Chutney. However we never received the sauces or the mango chutney.

Reactie van India Palace

Hi Paul, thx for The review!! ๐Ÿ™‚ Our apologies for the forgotten sauces and mango chutney. Iโ€™ve refunded the amount for the forgotten products. Happy New Year in advance!! ๐ŸŽ‰

Jan
26 december 2020

prima kwaliteit en geweldig op tijd ondanks de drukte en het slechte weer.

Reactie van India Palace

Dank je wel Jan ๐ŸŽ… fijne feestdagen toegewenst ๐ŸŽ„

Koster
23 december 2020

Prima telefonisch op de hoogte gehouden van korte stagnatie in de levering. Een gezond 2021 toegewenst!

Reactie van India Palace

Dank je wel Koster ๐Ÿ˜ jij ook een heel goed en vooral gezond 2021 toegewenst ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Jaap Dijkshoorn
21 december 2020

Het eten was heel goed. Jammer dat de Raita er niet bij zat. Ook duurt het te lang tussen bestellen en bezorgen. Dit kan echt beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Hi Jaap, dank u voor de feedback! ๐Ÿ‘๐Ÿฝ excuses voor de vertraging. Gisteren kwamen teveel bestelling tegelijk binnen waardoor we vertraging opliepen. ๐Ÿ˜• Het bedrag van de raita hebben we u gestorneerd. Graag tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Antonio
20 december 2020

True original taste of India

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Thank you ๐Ÿ™๐Ÿฝ Till next time ๐Ÿš™๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Karin Nab
19 december 2020

Heerlijk! Top maaltijd, exact op tijd bezorgd,

Reactie van India Palace

Dank je wel Karin ๐Ÿ˜ƒ, tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Rik
19 december 2020

Heerlijk eten

Reactie van India Palace

Dank je wel Rik, tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Alex van Koten
17 december 2020

Opnieuw heel lekker !!!

Reactie van India Palace

Dank je wel Alex, graag tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Suzan Meijer
17 december 2020

De nieuwe kok heeft het uitstekend gedaan en de bezorging was ook in goede handen, Amit :-) Alleen voor het bestellen van een gerecht dat niet op de kaart staat, moeten we nog wat bedenken.

Reactie van India Palace

Dank je wel Suzan, hierbij heb ik het gerecht toegevoegd ๐Ÿ˜‰ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Joรฃo Neves
17 december 2020
Reactie van India Palace

Thanks again Joรฃo ๐Ÿ˜

Mark
11 december 2020

Het eten was ook deze keer weer heerlijk! Mals vlees en fijne kruiden. En de bezorging was stipt op tijd!

Reactie van India Palace

Dank je wel Mark ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

T Brand
10 december 2020

Delicious food and fast delivery!

Reactie van India Palace

Thank you T Brand ๐Ÿ™๐Ÿพ, till next time ๐ŸŽ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

aisha
9 december 2020
Reactie van India Palace

Dank je wel Aisha ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿš™๐Ÿ’จ

Hester
9 december 2020

Echt een aanrader!! Heerlijk gegeten en precies volgens afspraak bezorgd, voor herhaling vatbaar!

Reactie van India Palace

Dank je wel Hester ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿš™๐Ÿ’จ

Koster
9 december 2020
Reactie van India Palace

Dank je wel Koster ๐Ÿ˜ƒ tot ziens maar weer ๐Ÿš™๐Ÿ’จ

Adrian
9 december 2020

Delicious as always.

Reactie van India Palace

Thank you Adrian ๐Ÿ˜ƒ

Neves
6 december 2020
Reactie van India Palace

Thank you Neves ๐Ÿ˜ƒ see you soon ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Barbara
4 december 2020

Het was weer lekker, maar de zalm was geen zalm maar witte vis

Reactie van India Palace

Dank je wel Barbara ๐Ÿ˜ƒ oeps!! Zeker de verkeerde vis ingepakt ๐Ÿ˜ฏ

Alex van Koten
3 december 2020

Goede wijn behoeft geen krans

Reactie van India Palace

Dank je wel Alex ๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ˜ƒ

MJ
30 november 2020

Echt super lekker gegeten. De maaltijden waren ook goed verpakt zodat het echt warm was gebleven. Bezorging was iets aan de late kant maar er werden keurig excuses gemaakt. Goede kwaliteit-prijs verhouding. Ik vind het een echte aanrader.

Reactie van India Palace

Dank je wel MJ ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Koster
30 november 2020

Prima, ondanks de weersomstandigheden en de onbekendheid met mijn adres.

Reactie van India Palace

Dank je wel voor het begrip Koster ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

David
29 november 2020

Erg lekker, zoals altijd. Aardige bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel David ๐Ÿ˜ tot ziens ๐ŸŽ๐Ÿ’จ

Mitchel
29 november 2020
Reactie van India Palace

Dank je wel Mitchel ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Maud
29 november 2020

heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.