Beoordelingen van India Palace Haarlem

Recente recensies

5.0
Rob
13 oktober 2021

Niet voor niets noemt men India Palace de beste Indiase restaurant in Nederland! Super lekker en snel in huis geleverd door eigen mensen.

ibtissem
13 oktober 2021

Hi team, the food was tasty, but sauce portion was really small , also the delivery took 1H30 to arrive , the first i order from you i used a 3rd party software and the delivery took way less time

Angela de Reuver
4 oktober 2021

Altijd fantastisch eten! Je krijgt goede porties, het eten is zeer smakelijk, en het restaurant wordt ook nog eens gerund door ontzettend lieve mensen! Het beste Indiase restaurant van Haarlem en omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie
4 oktober 2021
Adrian
30 september 2021
Steve
27 september 2021

Good quality food. Have tried various restaurants and find many have had over salted food. Not here, it was extremely tasty. Food was also delivered in good time, even on a busy Saturday night. Driver was very polite.

MMW
21 september 2021

Altijd het beste Indiaanse maaltijden in Haarlem. Een topper! Snel en netjes bezorgd ook.

Rob
18 september 2021

Het is niet vaak dat ik 2 dagen achter elkaar van hetzelfde restaurant. Toch gedaan, zo lekker was het: ook snel geleverd, binnen 30 minuten!

Rob
17 september 2021

Was heel erg lekker! Snel en heet aangekomen. Echt een aanrader!

Eric van Balkum
12 september 2021

Heerlijke gerechten, goede temperatuur bij aflevering, stipt gebracht. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
11 september 2021

Miste 1 onderdeel van de bestelling. Eten is heerlijk

Whrikk
10 september 2021

Next level knoflook naan brood en zalige kip madras. Niet tรฉ pittig maar oh zo smaakvol. Krijg hier geen genoeg van!

Mike
29 augustus 2021
Esther
28 augustus 2021
Adrian
24 augustus 2021

Great as always.

Clare
21 augustus 2021
Jurgen
20 augustus 2021

Heerlijk eten, goede porties, met zorg bereid, snelle levering.

Christophe Reijman
19 augustus 2021

Het was weer heerlijk als altijd! Verbeterpunt: drie of vier bijgerechten met sausjes kunnen de sausjes ook wel bij elkaar in รฉรฉn grotere verpakking. Scheelt nogal wat plastic afval.

Lisa
19 augustus 2021

Hartstikke lekker

Meyer
18 augustus 2021

Heerlijk gegeten! Moesten wel erg lang wachten op onze bestelling. We blijven hopen op een pittige vega-toevoeging aan het menu, met ei of meer groenten; los van paneer is er voor de vegetarier niets pittigs op de kaart.

rebecca roell
18 augustus 2021

Best Indian good in the Netherlands!!! Love every dish, always very fresh and delivered quickly and very hot. Excellent!

Richard
17 augustus 2021
Bos
16 augustus 2021

Superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roxy
15 augustus 2021

Heerlijk eten en vriendelijke bezorger. Mijn favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
15 augustus 2021

Precies op tijd bezorgd en echt heel lekker!

Mark
10 augustus 2021

Lekker vers Indisch vegetarisch gerecht.

Harold van Veen
7 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Zelfs mijn vrouw, die glutenvrij moet eten, kan zonder problemen (bijna) alles bestellen. Bezorging was vlot en alles was lekker heet.

Meta
5 augustus 2021

Top eten en optijd bezorgd..al jaren goed!

Denise
2 augustus 2021

Altijd zeer vriendelijk en heerlijk eten. Top

Janneke
30 juli 2021

Ik ben enorm fan van jullie, alleen vanavond was de bestelling wel veel later dan ik had gepland (vanmiddag expres besteld voor 1830 en was hier om 1915). En ik had 2 ipv 3 samosas deze keer in het doosje? Lieve groet!

Esther Steenbergen
30 juli 2021
Meta
26 juli 2021

Zoals altijd geweldig lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
24 juli 2021
Bob
18 juli 2021

Lekker, goede authentieke Indiase smaak en prima bezorging

Arno
17 juli 2021

Heel lekker eten en snelle levering!

Romy Schouten
17 juli 2021

Heerlijk eten, goed verzorgd!

Koster
5 juli 2021
Mitchel
2 juli 2021
Mark
30 juni 2021

best Indian restaurant in Haarlem

Eva
30 juni 2021
Mir
30 juni 2021

De bezorging was stipt, heel fijn. Het eten was van een goede Chinees. Ik vond het vrij basic. Kale gele rijst, geen doperwt of kruid erin. De kip was vers, de curry prima maar weer basic, geen cashewnoten of amandelschaafsel. Was onze eerste bestelling daar.

Clare
26 juni 2021

Delicious. Naan was fantastic. Curries were flavoursome.

Nick
22 juni 2021

Heerlijk gegeten!!

Sion
22 juni 2021
Alex van Koten
21 juni 2021

Heerlijk (zoals gewoonlijk )

Marga
20 juni 2021

Weer heerlijk gegeten, bedankt.

Murdoch
19 juni 2021
David
14 juni 2021

Snelle bezorging en zoals als altijd een geweldige maaltijd !

Adrian
13 juni 2021
Reactie van India Palace

Thank You Adrian ๐Ÿ˜

Vรญctor
10 juni 2021
Reactie van India Palace

Thank You Victor ๐Ÿ˜ƒ till next time ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Marielle
4 juni 2021

Altijd is alles super vers. En niet onbelangrijk, warm bij aflevering. We genieten iedere keer weer, echt een aanrader en voor ieder wat wilds.

Reactie van India Palace

Dank je wel Marielle ๐Ÿ˜ƒ tot gauw weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Mark
31 mei 2021

Delivered on time by a friendly driver. Food was piping hot and tasty as usual. Best Indian Restaurant in Haarlem

Reactie van India Palace

Thank You Mark ๐Ÿ˜„ very appreciated, see you soon ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
31 mei 2021
Reactie van India Palace

Thanks again Adrian ๐Ÿ˜ƒ

Steve
30 mei 2021

Beste van Haarlem! Toppers in consistente kwaliteit met uitstekende bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Steve ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

MLD
30 mei 2021

Het was weer erg lekker!

Reactie van India Palace

Dank je wel MLD, graag tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Annette
22 mei 2021

Heerlijk eten India palace blijft onze favoriet!

Reactie van India Palace

Dank je wel Annette ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Marco
21 mei 2021

Heerlijke curry gerechten en bijgerecht fish pakora was ook erg lekker. Alles netjes verpakt en gemarkeerd. Vriendelijke bezorger.

Reactie van India Palace

Dank je wel Marco ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Koster
21 mei 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Koster ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Laura
20 mei 2021

Verzoek om mijn gerecht zo mild mogelijk te maken hebben ze voortreffelijk gedaan. Beide gerechten (van mij als mijn partner) waren smaakvol. Alleen helaas, door een systeemfout, te laat bezorgd. Echter werd ik wel erover opgebeld, dus dat was heel fijn.

Reactie van India Palace

Dank je wel Laura ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Arie de zwijger
16 mei 2021

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Arie ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
16 mei 2021
Reactie van India Palace

Thank You ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Pris
15 mei 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Pris ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Schotveld
14 mei 2021

Best byriani and tandoori in town

Reactie van India Palace

Dank je wel Schotveld ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Andy
13 mei 2021

Altijd superlekker!

Reactie van India Palace

Dank je wel Andy ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Marja
10 mei 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Marja ๐Ÿ˜ graag tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

MJK
10 mei 2021

Super goed, elke keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel MJK ๐Ÿ˜€ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

RvdB
7 mei 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel RvdB ๐Ÿคฉ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Marian V.
6 mei 2021

Zoals altijd was de bezorging punctueel en heel vriendelijk. Het eten was weer over heerlijk. Hartelijk dank! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet Marian.

Reactie van India Palace

Dank je wel Marian ๐Ÿคฉ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Alex
6 mei 2021

Zoals altijd erg lekker, snel bezorgt, en voor herhaling vatbaar.

Reactie van India Palace

Dank je wel Alex ๐Ÿคฉ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Rogier
3 mei 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Rogier ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Steve
2 mei 2021

Heerlijk eten! Top bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Steve ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Laurs
2 mei 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Laura ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Wim
1 mei 2021

Heerlijk!!

Reactie van India Palace

Dank je wel Wim ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Mitchel78
1 mei 2021

Fijn dat er nu 3 samosaโ€™s erbij zitten in plaats van 2:)

Reactie van India Palace

Dank je wel Mitchel78 ๐Ÿ˜ƒ Samosaโ€™s zijn inderdaad van 2 naar 3 stuks gegaan ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Adrian
1 mei 2021
Reactie van India Palace

Thanks once again Adrian ๐Ÿ˜

Xxx
27 april 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel xxx ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Alex van Koten
27 april 2021

Lekker en snel !

Reactie van India Palace

Dank je wel Alex ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Mark
27 april 2021

Wederom heerlijk gegeten! Wel zouden wij het erg fijn vinden als de orders met iets minder plastic geleverd kunnen worden.

Reactie van India Palace

Hoi Mark, dank je wel voor de review ๐Ÿ˜ƒ We proberen het eten zo te verpakken dat het eten zo lang mogelijk warm blijft. U kunt de volgende keer bij de opmerking een berichtje zetten โ€œminder plastic verpakkingโ€ dan zorgen wij daarvoor ๐Ÿ‘๐Ÿฝ Tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

San
20 april 2021

Wat een heerlijke smaak explosies, echt n aanrader..en snelle vriendelijke service!

Reactie van India Palace

Dank je wel San ๐Ÿ˜ voor uw review.. graag tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Jorge
18 april 2021

Always good!!

Reactie van India Palace

Thank you Jorge ๐Ÿ˜ very appreciated, till next time ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
16 april 2021
Reactie van India Palace

Thanks again Adrian ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Nicky
15 april 2021

Love it! Zo lekker weer!

Reactie van India Palace

Dank je wel Nicky ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Annette
10 april 2021

Het eten is altijd heerlijk! Nog lekker warm als het wordt bezorgd. Zeker weer voor herhaling vatbaar.

Reactie van India Palace

Dank je wel Annette ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

erwin
8 april 2021

lekker gegeten. prettige service, alleen de naan was minder

Reactie van India Palace

Dank je wel Erwin ๐Ÿ™‚ het beste kunt u meteen naar het restaurant bellen dan lossen we het meteen op! Tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
8 april 2021
Reactie van India Palace

Thanks Adrian ๐Ÿ˜

MLD
8 april 2021

Heerlijk gegeten, goed gekruid en een vriendelijke bezorging.

Reactie van India Palace

Dank je wel MLD ๐Ÿ˜„ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Martijn
6 april 2021

Was weer top!!

Reactie van India Palace

Dank je wel Martijn ๐Ÿ˜„ tot ziens weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Fernando
5 april 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Fernando ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Jansen
1 april 2021

Het was weer heerlijk en smakelijk, warm en meer dan genoeg.

Reactie van India Palace

Dank je wel Jansen ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹

Denise
27 maart 2021

Personeel is altijd vriendelijk! ook heb ik nog altijd eerlijk gegeten.

Reactie van India Palace

Dank je wel Denise ๐Ÿ˜ƒ tot ziens weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Jam
25 maart 2021

Heerlijke maaltijden en stipt op tijd!

Reactie van India Palace

Dank je wel Jam ๐Ÿ˜ƒ graag tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Caitlin
25 maart 2021

Altijd heerlijk! We bestellen hier heel graag. Nieuwe chili paneer lekker maar niet onze lievelings, maar we vinden het wel heel leuk om weer iets nieuws te proberen.

Reactie van India Palace

Dank je wel Caitlin ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
21 maart 2021
Reactie van India Palace

Thanks again Adrian ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿฝ

Jacqueline Branderhorst
20 maart 2021

Eten smaakte prima!! Had rijst besteld zonder in de gaten te hebben dat er bij elk gerecht al rijst zat. Dus veel te veel rijst daar had wel even kontakt over worden opgenomen.

Reactie van India Palace

Hoi Jacqueline, dank je voor de review ๐Ÿ™‚ op onze site staat duidelijk aangegeven dat er bij de hoofdgerechten rijst is inbegrepen. Het komt vaak voor dat klanten extra rijst bestellen omdat ze het met meerdere mensen eten of dat ze grotere eters zijn. Tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Jacqueline
20 maart 2021

Weer heerlijk gegeten, top kwaliteit.

Reactie van India Palace

Hoi Jacqueline, dank je wel ๐Ÿ˜ tot de volgende x weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Hans Koster
16 maart 2021

Prima, dank ๐Ÿ™

Reactie van India Palace

Hartelijk dank Hans ๐Ÿ™‚ tot ziens ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Michelle
15 maart 2021

Altijd heerlijk eten en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Michelle ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Tatijana
14 maart 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Tatijana ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Denise
14 maart 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging, goede service

Reactie van India Palace

Dank je wel Denise ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Adrian
7 maart 2021
Reactie van India Palace

Thank You Adrian ๐Ÿ˜

Jurgen
7 maart 2021

Heerlijk zoals altijd!

Reactie van India Palace

Dank je wel Jurgen ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Lise
2 maart 2021

Het was heerlijk! Bedankt

Reactie van India Palace

Dank je wel Lise ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Koster Hans
1 maart 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Hans ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
27 februari 2021
Reactie van India Palace

Thanks Adrian ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Fam de Vos Halfweg
27 februari 2021

Lekker eten authentieke smaken. Altijd dezelfde kwaliteit zoals het hoort. Voor ons de lekkerste van Haarlem.

Reactie van India Palace

Dank je wel de Vos ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Esther Steenbergen
25 februari 2021

De beste curryโ€™s vind je hier! Echt heerlijk, kan niets tegenop!

Reactie van India Palace

Dank je wel Esther ๐Ÿ˜ƒ Hopelijk zien we je snel weer in het restaurant ๐Ÿฅ˜

Marian Verschuren
22 februari 2021

Altijd lekker en altijd heel vriendelijk bezorgd. Dank u wel. Met vriendelijke groet, Marian.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Marian ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Fernando
21 februari 2021
Reactie van India Palace

Dank je Fernando ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿš—๐Ÿ’จ

Will Verhoef
20 februari 2021

Ik had me verheugd op deze maaltijd, maar het viel erg tegen. Kreeg het idee dat het de snackbar is onder de Indiase restaurants. Vooral het ketchupachtige sausje, hetzelfde voor meerdere gerechten, leek me helemaal niet op z'n plaats. Jammer; jaren gelden heb ik er wel lekker gegeten.

Reactie van India Palace

Hoi Will Verhoef, ik zie dat u alleen voorgerechten heeft besteld, bij de samosa en fish pakora (gefrituurde voorgerechten) zitten inderdaad hetzelfde sausjes (mint en tamarinde saus) Misschien had u in het restaurant een iets anders gegeten?

Maria Mert
18 februari 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Maria ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Viktor
17 februari 2021

Heel lekker Indiaas eten, goed verpakt. Goed gebracht.

Reactie van India Palace

Dank je wel Viktor ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Ko
16 februari 2021

Komen hier al jaren. Altijd goed gegeten en gezellige sfeer. Blij dat we ze kunnen steunen met take away

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Ko ๐Ÿ˜ zeer gewaardeerd ๐Ÿ™๐Ÿฝ Hopelijk tot snel weer in het restaurant ๐Ÿฅ˜

Lowie van Liere
15 februari 2021

Wat fijn dat er in de Corona tijd toch nog heerlijk eten van India Palace thuisbezorgd wordt. We genieten er iedere keer weer van.

Reactie van India Palace

Hoi Lowie ๐Ÿ˜ƒ Hopelijk kunnen we je weer snel verwelkomen in het restaurant ๐Ÿฅ˜ tot snel weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Dw
11 februari 2021

Was erg lekker!

Reactie van India Palace

Dank je wel DW ๐Ÿ˜€ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
11 februari 2021

Delicious! Thank you!

Reactie van India Palace

Thank you Adrian ๐Ÿ˜ƒ till next time ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Giulia
10 februari 2021

We hebben weer heerlijk gegeten! Butter Chicken is echt รฉรฉn aanrader!

Reactie van India Palace

Dank je wel Giulia ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Tijmen
9 februari 2021

Wij zouden wel honderd sterren geven! Waanzinnig lekker, heel rap bezorgd, en dat in ijzige omstandigheden. Wij zijn in elk geval weer lekker warm van binnen. Dank jullie wel!

Reactie van India Palace

Dank je wel Tijmen ๐Ÿคฉ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

John
9 februari 2021

Werd goed op de hoogte gehouden van het bezorgen van onze bestelling. Bij aankomst was deze nog steeds goed warm en was heerlijk van smaak. Dus voor herhaling vatbaar

Reactie van India Palace

Dank je wel John ๐Ÿ˜€ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Merel
4 februari 2021

Lieve India Palace, heel erg bedankt voor de bezorging op het adres van mijn ouders voor de verjaardag van mijn moeder. Ik was er zelf niet bij maar ze was erg blij met dit cadeau! Het bezoek wat er nog was heeft meteen mee kunnen eten! ๐Ÿ™ Mijn moeder zei dat de wijn ook heerlijk was. Ik had die niet besteld dus heel erg bedankt voor het lieve gebaar. De bezorging was ook precies op tijd. Dhanyavad.

Reactie van India Palace

Hoi Merel, hartelijk dank in het vertrouwen in ons ๐Ÿ˜ En wat een lief gebaar naar je moeder toe ๐Ÿ‘๐Ÿฝ Het was ons een genoegen ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Rein
31 januari 2021

Subliem gegeten! Razend rappe levering op zaterdag zelfs vanwege de avondklok. Binnen het uur warm en smaakvol op tafel, dank jullie wel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Rein ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Joรฃo
31 januari 2021
Reactie van India Palace

Thanks Again ๐Ÿ˜

Anneke
30 januari 2021

Het was als vanouds heerlijk. Wij komen graag als het straks weer kan in het restaurant eten. Bedankt ook voor jullie flexibiliteit.

Reactie van India Palace

Dank je wel Anneke ๐Ÿ˜ hopelijk snel weer in het restaurant zelf ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Martijn
28 januari 2021

Verslavend lekker...

Reactie van India Palace

Dank je wel Martijn ๐Ÿคฉ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Johan
25 januari 2021

Altijd lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Johan ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹

Adrian
25 januari 2021
Reactie van India Palace

Thanks again Adrian ๐Ÿ˜Š till next time ๐Ÿ‘‹

Robin
24 januari 2021

Bezorgen is minstens net zo lekker als eten in het restaurant zelf, alleen dan niet in alle mooie schaaltjes. Erg lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Robin ๐Ÿ˜ hopelijk snel weer in het restaurant zelf ๐Ÿฅ˜ tot dan ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Mark Vossen
24 januari 2021

Heerlijk eten. Fijne communicatie en accurate bezorging. Top.

Reactie van India Palace

Dank je wel Mark ๐Ÿ˜ tot snel weer ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Martijn
23 januari 2021

Porties zijn voldoende, goed warm bezorgd en goed gekruid! We hebben er allemaal weer van genoten.

Reactie van India Palace

Dank je wel Martijn ๐Ÿ˜ƒ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

David
23 januari 2021

Heerlijk gegeten, prima service

Reactie van India Palace

Dank je wel David ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Nala
22 januari 2021

Zoals altijd, HEER-LIJK!!

Reactie van India Palace

Dank je wel Nala ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Brandt de la Porte
20 januari 2021

Was prima nog goed warm.

Reactie van India Palace

Dank je wel ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Noa
19 januari 2021

Heerlijk gegeten. Goed pittig en kruidig. Nummer 1 voor Indiaas eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Noa ๐Ÿ˜€ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Winnie Wijn
17 januari 2021

Maaltijd was lekker en goed van kwaliteit. Enige minpuntje: papadums die wij hadden besteld (en betaald) zaten er niet bij. Foutje, kan gebeuren. De bezorging was perfect, precies op de aangegeven tijd.

Reactie van India Palace

Hoi Winnie, wat fijn om te horen dat u heeft genoten van uw maaltijd ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿฝ Wij hebben het bedrag van de niet ontvangen papadums aan u overgemaakt. Excuses daarvoor. Tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Anniek
17 januari 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Anniek ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Linda
14 januari 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Reactie van India Palace

Dank je wel Linda ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Yvonne
14 januari 2021

Heerlijk gegeten

Reactie van India Palace

Dank je wel Yvonne ๐Ÿ˜€ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Alex van Koten
13 januari 2021

Lekker en goed verzorgd zoals altijd ! Ik blijf smullen!

Reactie van India Palace

Dank je wel Alex ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Annelies Kole
13 januari 2021

Het eten was lekker en we werden ook nog gebeld door de keuken vanwege een voedsel intolerantie. Heel zorgvuldig.

Reactie van India Palace

Dank je wel Annelies , gezondheid voor alles ๐Ÿ˜ tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Sannne
12 januari 2021

Super lekker eten!!!

Reactie van India Palace

Dank je wel Sannne ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Eric van Beest
8 januari 2021

Wij gaan graag naar India Palace voor een curry, want het is altijd prima in orde. Maar ook bezorgd is het om van te smullen. Prima! 5 sterren!

Reactie van India Palace

Dank je wel Eric ๐Ÿ˜ hopelijk zien we u ook weer snel in het restaurant ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ Tot dan ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Adrian
8 januari 2021
Reactie van India Palace

Thanks again Adrian ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿฝ

Roderick
7 januari 2021

Heerlijk gegeten! We bestelden en kregen snel bezorgd. Super goed,we bestellen snel weer!

Reactie van India Palace

Dank je wel Roderick ๐Ÿ˜ tot snel weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Tijmen
6 januari 2021

Supersnel bezorgd en ontzettend lekker. Dankuwel!

Reactie van India Palace

Dank je wel Tijmen ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Jurgen
4 januari 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Jรผrgen ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Charlotte
4 januari 2021
Reactie van India Palace

Dank je wel Charlotte ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Joรฃo
4 januari 2021
Reactie van India Palace

Thanks again Joรฃo ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿฝ

AH
3 januari 2020

Eten was lekker, maar er ontbrak een voorgerecht en een kipgerecht was niet gaar

Reactie van India Palace

Hoi AH, dank voor de review ๐Ÿ™‚ wat vervelend om te dit te zien. Ik zie dat dit een bestelling is van 2 dagen geleden, heeft u naar het restaurant gebeld om dit door te geven, want dan konden ze het meteen voor u oplossen.

Tim Moss
2 januari 2020

Vorige keer besteld waren de portie groter. Nu zijn de bakjes kleiner, maar voor dezelfde prijs. Duurde ook bijna 1,5 uur. Smaak was wel goed.

Reactie van India Palace

Hoi Tim, dank voor de review! ๐Ÿ˜„ alleen zie ik in ons systeem dat dit de eerste keer is dat u bij ons besteld heeft, misschien eerder bij een ander restaurant?? Onze bakken zijn al van het begin hetzelfde en is ruim voldoende, we gaan dan ook voor de balans van kwaliteit en kwantiteit en niet alleen voor massa/kwantiteit. Blij om te zien dat u genoten heeft van uw maaltijd, tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

E. de Klerk
2 januari 2020

Heerlijk gegeten zoals altijd. De naan broden zijn echt superlekker. Wij hadden afgehaald en thuis eerst de papadum opgegeten maar het andere eten was allemaal nog heel warm.

Reactie van India Palace

Hoi E. De Klerk, dank je wel voor je review ๐Ÿ˜ƒ en tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Suzanna
1 januari 2020

Het eten was er in letterlijk 14 minuten en was heerlijk :D

Reactie van India Palace

Dank je wel Suzanna ๐Ÿ˜ƒ tot snel weer ๐Ÿ‘‹

Jeroen Thijssen
31 december 2020

Echt lekker gegeten, dat doen we vaker.

Reactie van India Palace

Dank je wel Jeroen ๐Ÿ˜ƒ de beste wensen!!! Tot ziens in 2021!!

Peta
29 december 2020
Reactie van India Palace

Dank je wel Peta ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Giulia
28 december 2020

Heerlijk eten, en fijn en vriendelijke service! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Giulia ๐Ÿ˜ƒ tot ziens๐Ÿ‘‹๐Ÿผ De beste wensen voor 2021 ๐ŸŽ‰

fam. Carboni
27 december 2020

Het was weer heerlijk! Lekker warm en goed op smaak ondanks het koude weer buiten. Erg genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Adrian
27 december 2020
Reactie van India Palace

Thank you ๐Ÿ˜ƒ till next time ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Paul White
27 december 2020

The food was delicious as usual. The only problem was that we ordered 3 Papardums (per stuk) (+Sausjes/Sauces) and 1 Mango Chutney. However we never received the sauces or the mango chutney.

Reactie van India Palace

Hi Paul, thx for The review!! ๐Ÿ™‚ Our apologies for the forgotten sauces and mango chutney. Iโ€™ve refunded the amount for the forgotten products. Happy New Year in advance!! ๐ŸŽ‰

Jan
26 december 2020

prima kwaliteit en geweldig op tijd ondanks de drukte en het slechte weer.

Reactie van India Palace

Dank je wel Jan ๐ŸŽ… fijne feestdagen toegewenst ๐ŸŽ„

Koster
23 december 2020

Prima telefonisch op de hoogte gehouden van korte stagnatie in de levering. Een gezond 2021 toegewenst!

Reactie van India Palace

Dank je wel Koster ๐Ÿ˜ jij ook een heel goed en vooral gezond 2021 toegewenst ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Jaap Dijkshoorn
21 december 2020

Het eten was heel goed. Jammer dat de Raita er niet bij zat. Ook duurt het te lang tussen bestellen en bezorgen. Dit kan echt beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Hi Jaap, dank u voor de feedback! ๐Ÿ‘๐Ÿฝ excuses voor de vertraging. Gisteren kwamen teveel bestelling tegelijk binnen waardoor we vertraging opliepen. ๐Ÿ˜• Het bedrag van de raita hebben we u gestorneerd. Graag tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Antonio
20 december 2020

True original taste of India

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Thank you ๐Ÿ™๐Ÿฝ Till next time ๐Ÿš™๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Karin Nab
19 december 2020

Heerlijk! Top maaltijd, exact op tijd bezorgd,

Reactie van India Palace

Dank je wel Karin ๐Ÿ˜ƒ, tot de volgende keer ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Rik
19 december 2020

Heerlijk eten

Reactie van India Palace

Dank je wel Rik, tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Alex van Koten
17 december 2020

Opnieuw heel lekker !!!

Reactie van India Palace

Dank je wel Alex, graag tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Suzan Meijer
17 december 2020

De nieuwe kok heeft het uitstekend gedaan en de bezorging was ook in goede handen, Amit :-) Alleen voor het bestellen van een gerecht dat niet op de kaart staat, moeten we nog wat bedenken.

Reactie van India Palace

Dank je wel Suzan, hierbij heb ik het gerecht toegevoegd ๐Ÿ˜‰ tot ziens ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Joรฃo Neves
17 december 2020
Reactie van India Palace

Thanks again Joรฃo ๐Ÿ˜

Mark
11 december 2020

Het eten was ook deze keer weer heerlijk! Mals vlees en fijne kruiden. En de bezorging was stipt op tijd!

Reactie van India Palace

Dank je wel Mark ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

T Brand
10 december 2020

Delicious food and fast delivery!

Reactie van India Palace

Thank you T Brand ๐Ÿ™๐Ÿพ, till next time ๐ŸŽ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

aisha
9 december 2020
Reactie van India Palace

Dank je wel Aisha ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿš™๐Ÿ’จ

Hester
9 december 2020

Echt een aanrader!! Heerlijk gegeten en precies volgens afspraak bezorgd, voor herhaling vatbaar!

Reactie van India Palace

Dank je wel Hester ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿš™๐Ÿ’จ

Koster
9 december 2020
Reactie van India Palace

Dank je wel Koster ๐Ÿ˜ƒ tot ziens maar weer ๐Ÿš™๐Ÿ’จ

Adrian
9 december 2020

Delicious as always.

Reactie van India Palace

Thank you Adrian ๐Ÿ˜ƒ

Neves
6 december 2020
Reactie van India Palace

Thank you Neves ๐Ÿ˜ƒ see you soon ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Barbara
4 december 2020

Het was weer lekker, maar de zalm was geen zalm maar witte vis

Reactie van India Palace

Dank je wel Barbara ๐Ÿ˜ƒ oeps!! Zeker de verkeerde vis ingepakt ๐Ÿ˜ฏ

Alex van Koten
3 december 2020

Goede wijn behoeft geen krans

Reactie van India Palace

Dank je wel Alex ๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ˜ƒ

MJ
30 november 2020

Echt super lekker gegeten. De maaltijden waren ook goed verpakt zodat het echt warm was gebleven. Bezorging was iets aan de late kant maar er werden keurig excuses gemaakt. Goede kwaliteit-prijs verhouding. Ik vind het een echte aanrader.

Reactie van India Palace

Dank je wel MJ ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Koster
30 november 2020

Prima, ondanks de weersomstandigheden en de onbekendheid met mijn adres.

Reactie van India Palace

Dank je wel voor het begrip Koster ๐Ÿ˜ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

David
29 november 2020

Erg lekker, zoals altijd. Aardige bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel David ๐Ÿ˜ tot ziens ๐ŸŽ๐Ÿ’จ

Mitchel
29 november 2020
Reactie van India Palace

Dank je wel Mitchel ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Maud
29 november 2020

heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Maud ๐Ÿ˜ƒ tot ziens ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Mark
26 november 2020

Prompt, friendly delivery, Food excellent as usual, best Indian Restaurant in Haarlem

Reactie van India Palace

Thank you Mark ๐Ÿ˜ƒ Hopefully we will see you soon in the restaurant. Till then ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ

Adrian
23 november 2020
Reactie van India Palace

Thank you Adrian ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Nina
23 november 2020

Very pleasantly surprised at the very tasty meals we ordered last night. The dishes weren't as spicy as we're used to back in the UK but the balance of spices was delicious. Also delivered with a smile. Will definitely be ordering again!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Thank you Nina ๐Ÿ™๐Ÿฝ See you soon ๐Ÿ˜ƒ

Van Rijn
22 november 2020

Heerlijk van smaak, heel goed op temperatuur bij bezorging, complimenten.. Volgende keer graag wat meer saus bij de tandori, nu iets te kort voor 2 personen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel van Rijn, we zullen erop letten ๐Ÿ˜ tot ziens maar weer ๐ŸŽ๐Ÿ’จ

Alex van Koten
19 november 2020

Lekker eten en snelle bezorging. Netjes een belletje als eten 5 minuutjes later komt. Zeer goede service naast kwaliteit .

Reactie van India Palace

Dank je wel Alex ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Katja
17 november 2020

Authentieke smaken. Vers. Heel erg lekker. We zullen zeker weer bestellen.

Reactie van India Palace

Dank je wel Katja ๐Ÿ˜ƒ tot ziens!!!

Joop
17 november 2020

lekker eten, geld meer dan waard. Helemaal prima.

Reactie van India Palace

Dank je wel Joop ๐Ÿ™‚ tot ziens!!!

Anneke
17 november 2020

Prima, was heerlijk. Top kwaliteit.

Reactie van India Palace

Dank je wel Anneke ๐Ÿ˜Š tot ziens!!!

Denise
10 november 2020

Erg lekker.

Reactie van India Palace

Dank je wel Denise ๐Ÿ˜ƒ tot ziens weer ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Marije
10 november 2020

Speciaal van tevoren gebeld of er om 18.00 bezorgd kon worden. Geen probleem. Eten moest wel via website besteld en betaald. Eten kwam uieindelijk na 2 keer bellen pas na zeven uur. Niet fijn met kleine kinderen die naar bed moeten.

Reactie van India Palace

Beste Marije, excuses voor de vertraging. Helaas zijn inderdaad een aantal bestellingen vertraagd geweest door onverwachte drukte. De bestelling die u heeft geplaatst op 17:27uur, dan is het inderdaad niet mogelijk om 5 aparte gerechten te bereiden en ook nog bezorgd te zijn om 18:00uur. Uw adres is al 10 minuten van het restaurant vandaan. Blijkbaar heeft mijn collega u niet goed begrepen. Excuses voor de verwarring, hopelijk heeft u toch kunnen genieten van uw maaltijd.

Anne
10 november 2020

Superb!

Reactie van India Palace

Dank je wel Anne ๐Ÿ˜ƒ graag tot de volgende keer ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

David
9 november 2020

Het was precies op tijd. En ook lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel David ๐Ÿ˜ƒ Graag tot ziens!!

Joรฃo
7 november 2020
Reactie van India Palace

Thank you Joรฃo ๐Ÿ˜€๐Ÿ™๐Ÿฝ

Marcella Breek
5 november 2020
Reactie van India Palace

Dank je wel Marcella ๐Ÿ˜„

Alex van Koten
3 november 2020

Enorm lekker eten en precies op tijd. Goede en handige app om mee te bestellen, Vriendelijke bezorger.

Reactie van India Palace

Dank je wel Alex ๐Ÿ˜„ tot de volgende x ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Michel
1 november 2020

Bezorging was keurig op tijd, eten smaakte uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Michel ๐Ÿ˜„ tot ziens!! ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Steve
31 oktober 2020

Net zo lekker als in het restaurant! Snel weer bestellen...

Reactie van India Palace

Dank je wel Steve ๐Ÿ˜‰ tot snel weer, hopelijk ook weer in het restaurant ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Adrian
30 oktober 2020
Reactie van India Palace

Thank you ๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ˜„

Paul
25 oktober 2020

De bezorging duurde erg lang: 1 uur en 25 minuten. Het eten was best lekker maar ik vond de butter chicken minder lekker dan ik gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Hoi Paul, excuses voor de vertraging. ๐Ÿ˜• Bestellingen kwamen tegelijk en iedereen wilt zโ€™n eten rond hetzelfde tijdstip. Hierdoor raken de bezorgers overbelast en nemen ze meerdere bestellingen tegelijk mee. Heeft u het restaurant gebeld om dit door te geven? Dan kunnen ze op dat moment kijken wat er anders is aan de saus. Hopelijk heeft u toch nog genoten van uw maaltijd ๐Ÿ™‚ graag tot ziens!

Martijn
25 oktober 2020

Weer heel erg lekker gegeten met zijn viertjes. Bezorging op tijd. Alles prima in orde. En snel tot ziens in het restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Martijn ๐Ÿ˜„ hopelijk heel snel weer ๐Ÿ˜„

Alex van Koten
25 oktober 2020

Alles perfect. Heerlijk eten en snel bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Alex ๐Ÿ˜€ tot snel weer!!

Pascale
24 oktober 2020

Super lekker eten, snelle nette bezorging.

Reactie van India Palace

Dank je wel Pascale ๐Ÿ˜ tot ziens!!

Carolien Renaud-Feitz
20 oktober 2020

De levering heeft 1h 45 geduurd. Dat is 45 minuten later dat wat er werd aangegeven op de site en 15 minuten later dat wat is er aangeven toen ik belde om te weten waar de bestelling was. Verder heb ik de Papadums niet ontvangen die ik betaald had.

Reactie van India Palace

Beste Carolien, onze excuses voor de vertraging ๐Ÿ™ . Helaas door onmacht was uw bestelling vertraagd. We hebben het bedrag van de papadum gestorneerd. Hopelijk heeft u toch nog kunnen genieten van uw maaltijd. Tot ziens!!

Kas
17 oktober 2020

Het eten is altijd weer heerlijk, krijgen er nooit genoeg van!!

Reactie van India Palace

Dank je wel Kas ๐Ÿ˜ tot ziens!!

Adrian
17 oktober 2020
Reactie van India Palace

Thank you Adrian ๐Ÿ˜

S.
14 oktober 2020

Super snel bezorgd. Grote porties, super vers en goed gekruid!

Reactie van India Palace

Dank je wel S., wat fijn om te zien ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ˜ tot ziens!!!

Dunja Bok
13 oktober 2020

Mijn favoriete Indiase restaurant in Haarlem en omgeving! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het is altijd lekker en het eten is altijd op tijd!

Reactie van India Palace

Dank je wel Dunja ๐Ÿ˜

Fam. Dams
12 oktober 2020

Wij aten vandaag butterchicken. Rijst, saus en kip waren goed en lekker op smaak. Nan brood was ook smaakvol bereid. Bezorging op tijd en vriendelijk.

Reactie van India Palace

Dank u voor de review ๐Ÿ˜ tot ziens!! ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Carla
9 oktober 2020

Geweldig lekker eten

Reactie van India Palace

Dank je wel Carla ๐Ÿ˜ tot ziens!!!

Annelize
9 oktober 2020

Heerlijk!!

Reactie van India Palace

Dank je wel Annelize ๐Ÿ˜ƒ tot ziens!

Willy Vink
27 september 2020

Eten was heerlijk alleen werd mijn geduld wel op de proef gesteld. Gevraagd bestelling om 19.30 te leveren en vervolgens kwam het een uur later.

Reactie van India Palace

Beste Willy Vink, Dank voor uw review, onze oprechte excuses ๐Ÿ˜• voor de vertraging, dit is niet onze normale manier van werken. Door een fout in ons bestelsysteem kregen we geen bestellingen binnen en uiteindelijk allemaal tegelijk waardoor er vertragingen opliepen. Gelukkig heeft u toch lekker kunnen genieten van uw maaltijd ๐Ÿ˜ Graag tot ziens!!

Rosa
18 september 2020

Beste butter paneer die ik ooit heb gehad! Ook een uitgebreide vegetarische kaart.

Reactie van India Palace

Dank je wel Rosa, tot ziens! ๐Ÿ˜ƒ

Janneke
14 september 2020

Lekker eten en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Janneke, tot snel weer ๐Ÿ˜ƒ

Jo
14 september 2020

Et zat geen sausje bij de poppadoms:(. En de poppadoms waren niet knapperig zoals ze horen te zijn. Het eten was aan de lauwe kant..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Beste Jo, dank voor uw review, wat vervelend om te horen dat uw eten bijna lauw was en de papadums niet zo knapperig. We proberen juist het eten zo warm mogelijk te bezorgen. Onze excuses. Bij de papadums zitten inderdaad geen sausjes, u kunt het bij de comments aangeven dat u dat wilt dan voegen wij het voor u toe. ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Vink
9 september 2020

Goede kwaliteit eten. De bezorging duurt even, maar dan krijg je ook iets lekkers.

Reactie van India Palace

Dank je wel voor de review ๐Ÿ˜„

Adrian
9 september 2020
Reactie van India Palace

Thank you Adrรญan ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Noa
4 september 2020

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader. Levering 1:15minuten wel aan de lange kant

Reactie van India Palace

Hi Noa, dank je wel voor de review! ๐Ÿ˜ excuses voor de vertraagde levering. Tot ziens!!

Adrian
1 september 2020
Reactie van India Palace

๐Ÿ˜†๐Ÿ™๐Ÿฝ thank you

Rik
24 augustus 2020

Prima op tijd en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Rik ๐Ÿ˜ tot de volgende keer!!

Annemieke
23 augustus 2020

Super service. Precies op de afgesproken tijd werd ons eten bezorgd. De maaltijd was van zeer goede kwaliteit, grote porties en ontzettend lekker. Een absolute aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel voor de review Annemieke ๐Ÿ˜€ tot ziens !!

Maaik
19 augustus 2020
Reactie van India Palace

Dank je wel Maaik ๐Ÿ˜ƒ tot de volgende keer ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Kees
18 augustus 2020

Eten was lekker

Reactie van India Palace

Dank je wel voor de review Kees ๐Ÿ˜€

Adrian
16 augustus 2020
Reactie van India Palace

๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿฝ

Davert
15 augustus 2020

Lijkt elke keer wel lekkerder te worden!

Reactie van India Palace

Dank je wel Davert ๐Ÿ˜

Dvde
14 augustus 2020

Bestelling was precies op tijd klaaar en hele vriendelijke service!! En het eten was heerlijk :)

Reactie van India Palace

Dank je wel Dvde ๐Ÿ˜, tot de volgende x ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Jasper
14 augustus 2020
Reactie van India Palace

Dank je voor de review Jasper ๐Ÿ˜ tot ziens!!

Adrian
7 augustus 2020
Reactie van India Palace

Thank you ๐Ÿ˜

Daisy
7 augustus 2020

Eten was weer heerlijk en bezorging is ook altijd top. Gewoon op tijd en het personeel heel vriendelijk. Wij bestellen nooit ergens anders Indiaas eten!

Reactie van India Palace

Dank je wel Daisy ๐Ÿ˜ƒ tot gauw ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Davert
2 augustus 2020

Altijd goed en heerlijk eten!

Reactie van India Palace

Dank je wel Davert ๐Ÿ˜ tot ziens!!!

Adrian
24 juli 2020
Reactie van India Palace

Thank you once again Adrian ๐Ÿ˜

Arthur ten Wolde
17 juli 2020

Het was echt heerlijk, er zat alleen geen groente bij. En het was genoeg voor twee dagen voor mij - terwijl ik maar voor 1 dag bedoeld had. Wel opgegeten hoor, de volgende dag! De bezorging was ruim op tijd en supervriendelijk.

Reactie van India Palace

Dank je wel voor de review Arthur ๐Ÿ˜

Zsom
16 juli 2020
Reactie van India Palace

Dank je wel Zsom ๐Ÿ˜

Adrian
14 juli 2020
Reactie van India Palace

Thank you once again Adrian ๐Ÿ˜

N Verloop
14 juli 2020

Compliment voor de kwaliteit, de snelheid en speciaal oom voor het feit dat het nog perfect warm was. Bij dat laatste gaan veel restaurants in de fout! Tip: schrijf even met stift op de verpakking welk gerecht waar in zit (of schrijf er desnoods alleen het nummer van het gerecht op). Dat kost u maar paar seconden en het is heel handig voor de klanten bij het uitpakken/opdienen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel N. Verloop ๐Ÿ˜ƒ Dank je voor de tip!!๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Adrian
7 juli 2020
Reactie van India Palace

Thank you ๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ˜

Nala
6 juli 2020

Heerlijk as usus!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Nala ๐Ÿ˜ƒ

Marga
6 juli 2020

Het was weer heerlijk, bedankt

Reactie van India Palace

Dank je wel Marga! Tot ziens ๐Ÿ˜ƒ

Dravod
3 juli 2020

Lekker, zoals altijd!

Reactie van India Palace

Dank je wel Dravod ๐Ÿ˜ tot snel weer ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Henk Jansen
29 juni 2020

Uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Dank je wel Henk, tot ziens ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Lowie
23 juni 2020

Als altijd erg lekker, en op tijd bezorgd

Reactie van India Palace

Dank je wel Lowie ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Masha
20 juni 2020

Het eten was erg lekker, en de persoon die het bezorgt heeft was erg aardig. Kwam wel iets te laat maar dat maakte niet uit.

Reactie van India Palace

Dank je wel Masha ๐Ÿ˜ tot snel weer!

Anoniem
19 juni 2020

Bezorger is altijd vriendelijk en op tijd. Eten viel wel mee. Het is wel jammer dat het lamsvlees anders smaakt bij elke bestelling. Niet om te zeggen dat het eten niet smaakt maar het gaat erom dat ik bekend bent met รฉรฉn smaakt maar toevallig krijjg je een andere smaak bij het volgende bestelling en dat vind ik niet helemaal top. Maar zeker een leuke restuarant.

Reactie van India Palace

Beste, dank voor uw review ๐Ÿ™‚ het kan inderdaad zijn dat de smaak ietsje anders is omdat elk gerecht afzonderlijk word gemaakt, daar door kan er klein smaakverschillen door ontstaan. Als u nog vragen heeft kunt u altijd bellen in het restaurant ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Selma
17 juni 2020

Het eten was heerlijk maar het werd pas na bijna 2 uur na het bestellen bezorgd terwijl er ten tijde van het bestellen stond dat het een uur zou duren. Dit vond ik echt niet okรฉ!

Reactie van India Palace

Hoi Selma, dank je wel voor de review!! ๐Ÿ˜€ We zijn blij om te horen dat het eten heeft gesmaakt. Er ging helaas wat mis met het logistiek, onze oprechte excuses voor het late bezorgen.

Adrian
15 juni 2020

5 stars once again for yet another delightful dinner, I am also happy the restaurant is open back again.

Reactie van India Palace

Thank you Adrรญan ๐Ÿ˜„ much appreciated ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Tamar
13 juni 2020

Prima eten, goed gekruid. Ruime porties. Op tijd bezorgd

Reactie van India Palace

Dank je wel Tamar ๐Ÿ˜ tot snel weer ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Dunja
9 juni 2020

Mijn familie en ik zijn gek op jullie gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Wat leuk om te zien Dunja ๐Ÿคฉ tot ziens ๐Ÿ™‚

Victor
8 juni 2020
Reactie van India Palace

Thank you ๐Ÿ˜€

Adrian
7 juni 2020

Delicious as always :)

Reactie van India Palace

Thank you ๐Ÿ˜„

Marcel
7 juni 2020

Prima op tijd bezorgt. Gloeiend heet en duidelijk verpakt. Verpakking is geen feest voor het milieu , maar dat kan niet anders vrees ik.

Reactie van India Palace

Dank je wel Marcel ๐Ÿ‘๐Ÿฝ Tot ziens ๐Ÿ˜„

Wesley
5 juni 2020
Reactie van India Palace

Dank je wel Wesley ๐Ÿ˜€

Dave
5 juni 2020

Altijd superlekker!!!

Reactie van India Palace

Dank je wel Dave ๐Ÿ˜

DB
5 juni 2020
Reactie van India Palace

Dank je wel ๐Ÿ˜

Dre Lake
3 juni 2020

first time ordering and the food was perfect , will for sure order again

Reactie van India Palace

Thank you for the review Dre Lake, see you soon ๐Ÿ˜

Michel
2 juni 2020

Bestelling was er sneller dan aangegeven, vriendelijke bezorger en ik heb heerlijk gegeten. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Reactie van India Palace

Dank je wel voor de review! ๐Ÿ˜ tot snel weer!

Adrian
29 mei 2020

Lots of delicious food, nothing more I could want :)

Reactie van India Palace

Thank you again ๐Ÿ˜„

Adrian
25 mei 2020

Clearly the highlight of the quarantine was for us the weekly orders from India Palace, that's how extremely good they are :D

Reactie van India Palace

Very appreciated, thank you ๐Ÿ™๐Ÿฝ ๐Ÿ˜

Andris
24 mei 2020

Delicious!!

Reactie van India Palace

Thank you ๐Ÿ˜€

Frans
23 mei 2020

Geweldig!

Reactie van India Palace

Dank u wel voor de review ๐Ÿ˜€

David
23 mei 2020

absolute top ! Mooie gerechten vol met smaak. En vriendelijk, hardwerkende eigenaren

Reactie van India Palace

Dank u wel โ˜บ๏ธ Tot snel weer ๐Ÿ˜„

carmen luijt
17 mei 2020

Geweldig! India palace is altijd al het favoriete restaurant van mij en mijn vriend, we zijn er al een aantal keer wezen eten. Nu kan dat natuurlijk niet, maar gelukkig kunnen we bestellen! We hebben weer genoten, alles was ook nog lekker warm toen het aan kwam.

Reactie van India Palace

Dank je wel Carmen ๐Ÿ˜ƒ, tot ziens en hopelijk weer snel in het restaurant.

Adrian
15 mei 2020

Unbelievably delicious.

Reactie van India Palace

Thank you Adrรญan, very appreciated ๐Ÿ˜

Quint
13 mei 2020

Het eten was lekker van smaak, niet te mild en niet te pittig, nog goed warm, porties groot genoeg en snel bezorgd.

Reactie van India Palace

Dank je wel Quint, tot snel weer ๐Ÿ˜

Nadja & Josh
13 mei 2020

Best Indian place in Haarlem! Super friendly, very tasty food and super quick delivery. They even came back for 1 naan bread, too kind!

Reactie van India Palace

Thank You Nadja & Josh ๐Ÿ˜

David (on behalf Inge) Keys
12 mei 2020

In English (sorry) - food was excellent! We requested delivery for 6:15pm and at 6:30 we had a call to say delivery would be another 10-12 minutes but it came at 7;00pm. It was busy due to Moederdag. It's great that you have taken the initiative to make home deliveries during the Corona crisis - well done. Maybe you are victims of your own success but logistics need to be better. We wil probably try once again as your food is delicious and we will continue to come to the restaurant when open. Success!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Palace

Thank you David & Inge for your feedback ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Kops
12 mei 2020

Super lekker gegeten zoals altijd!!! Jammer dat jullie je restaurant nog niet kunnen openen. Succes hoop dat jullie snel op volle toeren kunnen herstarten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van India Pa